Hej hej!

Jag har lite problem just nu så jag kommer inte blogga på ett tag! Hoppas ni alla har det bra? Puss puss

Djungelvrål!

Nu sitter jag och smaskar på djungelvrål! Mums. Idag har varit en vanlig söndag, tvättat, läxor, skypat med Nathalie och Sofia :) Sedan har jag spelat gitarr. Ska gå och duscha snart sedan blir det nog sängen :) Är trött...
 
Denna veckan blir spännande, vet inte riktigt vad som kommer hända, jag berättar när allt är klart för jag har lite problem just nu om man säger så! Men det löser sig nog..Hoppas jag. puss på er och älskar er <3

The Color Red!

There's an old poem by Neruda that I've always been captivated by, and one of the lines in it has stuck with me ever since the first time I read it. It says "love is so short, forgetting is so long." It's a line I've related to in my saddest moments, when I needed to know someone else had felt that exact same way. And when we're trying to move on, the moments we always go back to aren't the mundane ones. They are the moments you saw sparks that weren't really there, felt stars aligning without having any proof, saw your future before it happened, and then saw it slip away without any warning. These are the moments of newfound hope, extreme joy, intense passion, wishful thinking, and in some cases, the unthinkable letdown. And in my mind, every one of these memories looks the same to me. I see all of these moments in bright, burning, red. 
 
My experiences in love have taught me difficult lessons, especially my experiences with crazy love. The red relationships. The ones that went from zero to a hundred miles per hour and then hit a wall and exploded. And it was awful. And ridiculous. And desperate. And thrilling. And when the dust settled, it was something I'd never take back. Because there is something to be said for being young and needing someone so badly, you jump in head first, without looking. And there's something to be learned from waiting all day for a train that's never coming. And there's something to be proud of about moving on and realizing that real love shines golden like starlight, and doesn't fade or spontaneously combust. Maybe I'll write a whole album about that kind of love if I ever find it. But this album is about the other kinds of love that I've recently fallen in and out of. Love that was treacherous, sad, beautiful, and tragic. But most of all, this record is about love that was red.
 
Written by Taylor Swift <3

Tjohoo!

hej hej!
Igår hade jag den först basket matchen! Och vi förlorade med 39-41!!!! Så vi hade träning klockan fem i morse......
Nää skoja bara! Hon tyckte vi spelade så bra så vi behövde inte ha träning, så vi får vila! Jaaaa :)
Idag har deras grand daughter varit här så vi har varit med henne, kollat på ensam hemma, tagit fram julpynt och satt upp julbelysning. Ska prata med Sofia om en liten stund sedan blir det sängen :)
Puss och hejdå!

Black Friday!

Ja, då har jag varit hemma i några timmar efter shopping :) Det var jättekul! Jag och Sina åkte hem till Jordan klockan halv elva igår kväll. Vi pratade, lyssnade på musik och somnade :) klockan halv fyra rullade bilden mot the mall :) det låg 45 minuter från oss, i bilen hade vi rock'n roll :D det vill säga Taylor Swift på högsta volym ;) Jag trodde att det skulle vara knökat med filk men eftersom vi kom dit vid fem tiden var det lungt! Allt fanns kvar och jag shoppade ganska mycket! Haha :) 
Jag köpte:
Body spray och body lotion från Victoria's Secret. 
Body spray från Hollister
T-Shirt och ett grönt linne från A&F
Svarta TOMS (skor)
En blå jacka från American Eagle
Julklapp till Sina
Hoodie från Victoria's Secret
Tighta yoga pants från Victoria's Secret
En stickad kofta från Hollister
Mat
En väska från Victoria's Secret
Sedan fick jag en massa tester och sådant från Victoria's Secret
Jag tror det var allt!
Efter vi hade varit i the mall i nästan 3,5 timma var vi ganska nöjda, vi alla sov på hemvägen :) 
När jag kom hem skypade jag med Linnea och mamma <3 
Nu ska jag och Sina spela spel :) Klockan fyra åker vi iväg och spelar våran första basketmatch! Det ska bli spännande, om vi förlorar kommer vi ha träning imorgon klockan 5 på morgonen!!!!!! Så vi måste verkligen vinna...
Här kommer lite bilder :)
German candy! Vi hittade en affär med tyskt godis :)
Jess son när han äter djungelvrål
Sina med en pumpkin pie
Jag med en pumpkin pie
Sina and I
Thanksgiving
Mat.
Paj
Black Friday
I bilen :) Stacey, jag, Sina och Madison.
Vi gillar shopping :D
Innan vi åkte till the mall 
Allt jag köpte :) just det jag köpte en mössa också :)
Puss puss
 
 
 

Thanksgiving mm.

Hej hej! 
Igår var fösrta dagen på lovet! Det startades med 2,5 timmas basket träning mitt på morgonen, men det var kul! Sedam åkte vi hem och fixade oss för att sedan åka till bion och kolla på den nya twilight filmen!!! ÅÅÅ vad bra den var! Kan inte förstå att det inte kommer någon ny twilight film :( wääää
Men den var jättebra!
 
Idag har det ju varit thanksgiving! och den dagen består i stort sätt med att äta mat, äta mat, äta mat och kolla på american football! Sedan äter man lite till haha! Men det var gott :) Speciellt alla efterrätts pajer :D 
Nu är klockn snart halv elva på kvällen, så snart kommer Stacey och hämta upp oss :) Ska åka vidare till Jordan och vara där tills klockan 3.30, sedan åka till ett mall :D Ett stort mall! De har alla butiker som jag tycker om :D Så inatt blir det shopping. Det är ju Black Friday! Ocg för de som inte vet vad det är ska jag  nu förklara! Det är när alla affärer och mall i hela USA under thanksgiving öppnar klockan 24.00 eller senare. De rear ut allt jättebilligt, speciellt elektonik saker :) Det är absolut kaos överallt har jag hört! Folk slåss! Men det ska jag försöka att inte göra :D haha
Bilder kommer imorgon för jag måste iväg nu! Puss puss <3

Looooov!

Nu är det thanksgiving lov! Är så glad! Fast har träning imorgon bitti så det blir ju inte sovmorgon haha :) men men.
I skolan idag hade vi halvdag så vi hade 30 min lektioner :) vi hade vikarie i franskan så då pratade vi om mat haha. Sedan kollade vi på film i engelskan och i historia klassen kollade vi på varför Michigan och Ohio är så stora rivaler när det gäller football :) efter det var det kör! Vi sjöng inte. Satt och pratade och provade våra klänningar med mer :)
Sedan i govenment kollade vi på film också, hade sedan study hall,lunch, study hall och sedan matte :D
Efter det var klockan ett och vi gick till gympasalen för att ha pepprally och lekar och sådant! Det var kul! Hade efter det träning och sedan hem och äta :) mums :) spelade gitarr och skrev lite låtar hihi :)

Puss och godnatt <3


Snart är det lov!

Eller lov vi är lediga i fem dagar men det kallar jag lov :) igår (söndag) var det AMA's vilket jag satt och kollade på!!!! Älskar alla sådana saker på tvn och man kan se det live och inte sent på natten :) det är bra! Taylor Swift vann och sjöng!!! Längtar tills hennes konsert! Jag hade tur som hittade biljetter! Touren såldes slut på 7 min! :) Justin Bieber sjöng också! Helt underbar är han! Han vann också alla sina kategorier och artist of the Year! Han äger <3
Vi hade också kör föreställning igår, jag trodde att vi skulle sjunga och lite så men det visade sig vara en kyrksak! Inte det roligaste men men :)

Idag har det varit skola! Första period hade jag franska, det visade sig att vi hade ett test och jag hade glömt det men det var jätte enkelt så det var ju skönt haha :) sedan i engelskan kollade vi på film, ska göra det imorgon också! Sedan var det history och där kollade vi på en film om det första världskriget!
Efter det var det kör, och eftersom vi var så duktiga igår på uppvisningen så fick vi prata hela lektionen! Haha :) sedan var det study hall! Lunch, study hall, govenment ( där vi kollar på film också ) sedan matte :) hade sedan baket i 2,5 timma! Alla killar satt och kollade på hela träningen vilket var lite pinsamt! Men jag körde på med full fräs ändå :D sedan hem, jag lagade korv stroganoff mums :) Sina älskar det! <3 kollade på the notebook för den gick på tv! Jag och sina satt och stor bölade! Haha :)
Nu ska jag sova :) imorgon blir det halv dag i skolan, sedan basket och sen loooooov!!!!! Det ska bli skönt! :) puss puss


Around the world!

hey!
Idag har vi varit på födelsedags kalas! Det var kul! Åt mat och god tårta! :D Kul att träffa mer av släkten. Efter det åkte Jess son och hans blivande fru till the mall! Gick bara runt och tittade omkring :) Sedan åkte vi till en glassbar för Madison och Morgan jobbar där så vi fick gratis mega super duper god glass :) Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är bara halv evla men jag är trött :) 
JAG HAR KÖPT TAYLOR SWIFT BILJETTER!!!!!! Kan inte fatta att jag ska se min idol live i USA! ÅÅÅ är så glad så jag spricker! :D Ska gå med Allison och Georg :) 
 
Imorgon ska vi städa och tvätta! Klockan två kommer folk och kollar på valparna! De är så söta och växer så det knakar, nu har det börjat att gå och springa så de springer runt på golvet, man är så rädd att man ska trampa på något!
 
Oj glömde! Jag sov ju över hos Allison igår, det var därför jag inte uppdaterade min blogg :) Vi kollade på L.O.L med Miley Cyrus! DEn är såå bra! Åkte och köpte Pizza och på vägen dit skruvade vi upp volymen och sjöng till Taylor Swift låtar! Haha vi sjöng för full hals, jag tror nog ni kunde höra oss :) Det var Liz, Sina, Kristina, Allison och jag <3 Love them :)
Glass från ColdStone
Julpynt i the mall! <3
Tårta! :D
Bil bilder igen! <3
<3
Haha
Jag och Allison :D
Kristina och Sina! 
Liz!
Sina, Kristina och jag!
Jag och Liz!
Allison <3
Jag, Sina och Jenna!
Sina i skolan :) Trött
Sina och jag
<3
Jag i skolan
 
 

We are the stars up in the sky!

Hej hej!
Idag har det varit skola :) Det var kul! Ska kanske få åka med en klass till Whasington D.C i vår eller något! Det ska bli kul om jag och Sina får följa med :)
Efter skolan åkte vi hem, åt mat, kollade på Ellen DeGeneres (stavning) One direction var där och sjöng! De är så bra! <3 
Skypade med pappa en lite stund, åkte efter det till basketträning! 
Imorgon ska jag köpa Taylor Swift biljetter!!!! Är sååååå taggad! Hoppas de finns kvar efter skolan <3 Det kommer bli jag, Cassidy, Allison, Yasmin från Tyskland och Georg från Norge! Ett gött gäng <3
Nu lyssnar jag på Christina Agiulera's nya album, tycker inte om henne i vanliga fall men hennes nya skiva är så bra! :D 
Kollade på halva grey's anatomy efter träningen men jag är så trött så ska sova nu :)
godnatt <3
Här kommer lite pictures :)
Basket <3
Sina and I :) Tycker inte om linnena för man får så tjocka armar i dom haha
Megan, jag och Sina :)
Toriiiiiiiiii :D
Jaime and I! Love her <3
Här är liraren med spenst! :D haha
Jag och Claire! :)
Detta är mannen med 100 jobb! Haha! Han är den roligaste peron jag träffat i USA! Han är track coach, cross country coach, basketball coach, vikarie, busschafför, körskolebilförare eller vad det heter! :) haha men han är så himla snäll och rolig :)
 
 

We are the stars up in the sky!

Hej hej!
Idag har det varit skola :) Det var kul! Ska kanske få åka med en klass till Whasington D.C i vår eller något! Det ska bli kul om jag och Sina får följa med :)
Efter skolan åkte vi hem, åt mat, kollade på Ellen DeGeneres (stavning) One direction var där och sjöng! De är så bra! <3 
Skypade med pappa en lite stund, åkte efter det till basketträning! 
Imorgon ska jag köpa Taylor Swift biljetter!!!! Är sååååå taggad! Hoppas de finns kvar efter skolan <3 Det kommer bli jag, Cassidy, Allison, Yasmin från Tyskland och Georg från Norge! Ett gött gäng <3
Nu lyssnar jag på Christina Agiulera's nya album, tycker inte om henne i vanliga fall men hennes nya skiva är så bra! :D 
Kollade på halva grey's anatomy efter träningen men jag är så trött så ska sova nu :)
godnatt <3
Här kommer lite pictures :)
Basket <3
Sina and I :) Tycker inte om linnena för man får så tjocka armar i dom haha
Megan, jag och Sina :)
Toriiiiiiiiii :D
Jaime and I! Love her <3
Här är liraren med spenst! :D haha
Jag och Claire! :)
Detta är mannen med 100 jobb! Haha! Han är den roligaste peron jag träffat i USA! Han är track coach, cross country coach, basketball coach, vikarie, busschafför, körskolebilförare eller vad det heter! :) haha men han är så himla snäll och rolig :)
 
 

Jaha!

Idag var de skola! Man fick ge blod i skolan idag men jag ville inte det seru! Är rädd för nålar och sådant! Hihi. Vu hade vikarie i Historia så det var en rolig lektion :D 
Efter skolan hade vi fotografering med basketlaget! :) Sedan träning ocg fys, min hals är fortfarande inte 100 % frisk men det går att träna :)
 
När jag kom hem åt vi mat, Glenda hade gjort meatloaf :) vet inte vad det är på svenska, har glömt ordet hihi :) Sedan kom smällen!!!!!!!!!
Taylor Swift kommer inte till Cleveland!!!!!!! Men hon kommer till Columbus där min IEC bor så jag ska gå där istället! Jag har faktiskt många planer om det inte skulle fungera haha! Här missar man inte Taylor Swift i först laget! :) 
 
Imorgon är det torsdag och det betyder premiär för Breaking Dawn part 2! Och jag sak inte gå eftersom det är klockan tolv på natten! ( Eller jag ville gå men fick inte för mina värdpäron eftersom det är skola dan efter ) Men jag förstår dem :)
 
Har tagit bilder på valparna nu så vi kan sälja dem :) 
Godnatt och puss <3
Valp
Heeeej!
Yey! Jag lägger upp fler bilder från basketen imrogn för jag är uber trött!

Wieeeeee

Haloj!
Idag har det inte hänt så mycket i skolan. Hade en vikarie i matte så det var en rolig lektion. Alla samlades runt mig och så pratade vi om Sverige och så pratade jag svenska och så lärde jag dom det svenska alfabetet på tavlan haha :) det var roligt!

Efter skolan åkte Sina och jag hem, vi åt mat och sedan åkte vi till basket! Jag kollade bara eftersom jag har ont i halsen. Imorgon blir det fotografering med basket laget :)

När vi kom hem så duschade jag, åt en smörgås med jordnötssmör på och nu ligger jag i sängen för att sova :)

Godnatt på er!


Hej hej!

Nu är det måndag, en ny vecka, nya möjligheter! I skolan var det som vanligt, efter skolan var det träning men jag tog det lungt eftersom jag har ont i halsen... Imorgon blir det match mot en anna skola men coach tyckte inte att jag skulle spela så jag ska vara maskot :) 
 
Efter träningen åt vi mat, Glenda hade gjort jättegoda laxburgare :) mums! Sedan visade Jess mig en konsert på tv:n, en symfoniorkester det var coolt :) 
 
Om em vecka är set thanksgiving, det ska bli kul och gott hihi :)
Ett hus på halloween :) de går verkligen in flr haloween här :)
Här kommer lite bilder på Sina och mig :) vi har typ 200 sådana här bilder :)
Hejdå och godnatt :) <3

Söndag

Hej hej!
Idag har jag gjort ganska mycket! Skypat med mamma, pappa och Linnea. Mikaela och Klara! Det var roligt! Hr hjälp Jess med att kratta löv i trädgården, det var en del :) sedan har vi rensat och städat. Tvättat och nu kollar vi alla på tv :) ska gå och lägga mig om några minuter! Puss och kram
Här är en bild på Jess när vi krattar löv :D


Lördag!

Idag kunde jag inte somna om när jag vaknade så jag gick upp och städade! Tog en promenad också! Har lyssnat på Taylor Swift hela dagen lång faktiskt!
Vid lunch åkte vi till Jess son en timma här ifrån! Där firade vi Jess barnbarn som fyllde tre år! Vi åt mat och tårta :D mums! Sedan åkte vi hem och vi spelade spel och lyssnade på musik! Nu ska jag sova för imorgon ska vi fixa det andra sovrummet så vi kan ha det som träningsrum :) godnatt här är en rolig bild hihi :)


Äntligen fredag!

Nu är det fredag! Det är så skönt! :) 
Har haft skola! Jess hade satt en stor blå lapp på min jacka där det stod 'I farted' haha jättekul! Den gick jag runt med i skolan! Haha :) men jag ska ge igen ;)
 
Har haft basket träning och jag lagade middag :) det blev jättegott, kyckling och broccolli gryta :) Har precis duschat, har börjat läsa en engelsk bok som heter The lucky one! Har sett filmen och den är ju bra så hoppas att boken är det men den är ju skriven av Nicholas Sparks så det borde den vara :) 
 
Liz fyllde år idag så vi åt glass i skolan :D
Imorgon fyller Jess grandson år så vi ska åka till hans familj och fira han :) Imorgon på förmiddagen blir det basket från 8.30 till 13.00 :) 
 
Godnatt :) nu soterar jag mina spellistor på spotify! Och One Directions nya skiva har kommit ut och den är meeeega bra! :D <3 puss på er

High School Musical

Hej hej!
Idag har varit en bra dag! Det var internationella krama en utbytesstudent idag! Haha så det var kram kalas i skolan idag! :D
Vi hade halv dag idag så vi slutade klockan ett, efter skolan åkte Cassidy, Kristina, Allison, Jordan, Madison, Sina and Katie till Bryan's buffert! Det var såååå gott! Man fick ta hur mycket man ville och fet var Kina mat! Jag älskar Kina mat! :) vi åkte tillbaka till skolan för att ha basket träning. Den slutade klocka fem, vi åkte hem, åt mat, duschade och sedan tillbaka till skolan för att se skolans musikal! Den var sååå bra! Rolig och underhållande. Alla är så duktiga och det var så coolt! De hade riktiga myggor att sjunga i! Crew som arbetade bakom scenen! Och de hade mikrofoner och allt! Det var coolt!
Nu ska jag sova! Imorgon blir det skola och så har jag träning från sex till halv nio! Kul på en fredag kväll! Skulle gått på bio med några kompisar men det kan jag inte nu. Men men! Bion finns ju kvar till någon annan dag Hahah!
Puss och godnatt<3 här kommer en bild från ikväll!


And the winner is Obama!

Ja nu var det då klart! Efter en spännande election vann Obama! 
 
Idag har skolan varit rolig! Jag vet inte vad det var som gjorde den bra men den var bara bra! Och imorgon har vi halvdag, så vi slutar klockan halv ett! :D 
 
Idag efter skolan var det basket träning som vanligt. Hade mycket fys och styrka så nu är jag trött ;) Vi blev sedan hämtade, åkte hem och åt mat och nu gör jag läxor! Eller försöker! Lyssna på Taylor Swift är ju mycket roligare haha! Men jag är nästan klar! Ska klippa lite bara! :) Just det LINNEA!!!! SÅ FORT DU LÄSER DETTA KOLLA DIN FACEBOOK EFTER MAIL! 
 
I history class gör vi ett eget spel och det visste inte vad den försvunna diamanten var så vi har gjort om det spelet till vårt egna! :D Det är det jag håller på med nu :)
 
En kompis till mig som är utbytesstudent fick sitt körkort idag och jag ska kolla upp det med honom för det tog bara 2 veckor för honom att fixa det! Och Glenda och Jess tyckte det var en bra idé om jag ville ha det! Måste bara prata med mammis och pappis om det! Ska kolla vad det kostar och så!
 
Nu ska jag gå och duscha och sedan gå och sova :) Är ganska trött. Måste ta kort på våra valpar! De är så söta och de växer så det knakar! När jag ropar på en valp kommer hon alltod gående till mig! Jag kommer sakna den valpen speciellt! <3 
Puss
Sina goes Sweden! Haha
Haha my sister! <3
Yey! En fin höstbild! :)
Ps. Använde min tjockaste vinterjacka idag! ;)
Hösten är hääär! Eller det har den ju varit länge haha ;)
Min syster! Till vänster! <3 Hennes hår är så coolt! Jag måste klippa mig snart! :)
Det är det först fotot jag tog på väg till USA! Tänk att tiden har gått så fort! Över 100 dagar har jag varit här nu! Helst sjukt vad tiden går! :) Och jag ar upplevt så mycket redan! Tänk vad mycket jag kommer ha upplevt om ett år! <3
 

Who's going to be the president!

Hej hej! Nu har jag suttit framför tvn hela kvällen och tittat på the election! Om Obama får Ohio så kommer han bli president igen! Det är så otroligt jämt! :)

Idag var det skola som vanligt! På matte lektionen var alla elever borta så det var bara jag och matte läraren! Haha så jag gjorde inte så mycket på den lektionen :) efter skolan åkte Sina och jag hem, vi gjorde sedan amerikanska pannkakor :D mums. Vi åkte till basketen och sedan hem :) åt mat och sedan suttit vid tvn! :D godnatt <3
Här kommer en bild på mitt tennis lag vi tog i somras :D


Blaj!

Hej! Igår (söndag) åkte Sina och jag till the mall och shoppade lite :) köpte basket skor, strumpor, yoga pants från Victoria's seacret :) och en hoodie!
Skypade även med Andrea!!! Åååå det var skönt att skypa med henne <3 sedan skypade jag med familjen!

Idag har vi haft halv dag i skolan så vi slutade klockan 12.50 :D glad gubbe på det ;)
Jag åkte sedan hem med Sina, och vi slappade, gjorde läxor, sedan kollade jag på en Svensk film 'jag saknar dig' den var såååå sorlig och jag grät i stort sätt hela filmen! I filmen dör hennes tvillingsyster och det fick mig att sakna min lillasyster! :( älskar dig min sockertopp <3
Hade sedan basket träning i två och en halv timma :D det går bättre och bättre! Så det är roligt. Har precis duschat och ska gå och sova nu :) åt mitt första kokta ägg precis sedan jag kom hit och det var såååå gott! Saknar kaviar! Kanske någon kan skicka det till mig hihi :D

Vill någon ha min adress om ni möjligtvis vill skicka mig ett litet brev eller så? Kommentera! :) puss och godnatt <3
Här kommer Glenda när vi satt och delade ut godis på halloween :D


Vintertid!

Nu har vi ändrat till vintertid :) Igår kollade Sina och jag på två dansfilmer :) Step up och steå up tp the streets :) De var jättebra! 
Igår var det också halloween så vi satt utanför huset och delade ut godis till barn :D en kille var utklädd till en varmkorv med bröd Haha det var det roligaste ja sett :)
Nu ska jag skypa med Andrea <3 
Puss puss på er!
Idag ska vi hälpa Glenda och Jess kompisar att flytta och så ska vi åka och shoppa :)
 

But I don’t wanna dance if I’m not dancing with you!

Hej hej!
Igår hade jag varit i USA i 100 dagar! Tiden går så himla fort.... Jag har gjort en tredjedel av mitt åt här i USA! Helt otroligt.
 
Igår var det basket träning efter skolan, sedan hem, kollade på Vampire Diaries!!!! Så grymt <3
 
Idag var det skola, i the government class somnade alla haha! Vi såg på film och en efter en somnade! Haha det var så roligt :) Det är min favvo class! Alla är som en liten familj :) Igår höll vi på att skratta ihl oss under lektionen. Nate började bli lite gasig i magen hihi så helt plötsligt säger han tyst, jag måste prutta! Haha och alla började skratta sedan stod han presis utanför klassrummet och ja... Haha det var så roligt!
Idag hade vi de första matcherna i basketen. Eller det var övningsmatcher så vi spelade mot andra skolor! Jag sprang runt som ett fån på plan. Haha visste inte riktigt vad jag skulle göra haha :)
Nu är jag hemma, har träning imrogon sedan blir det bio med Sina, Ben och Ryan! Vi ska se here comes the boom :D 
Godnatt :)
Här kommer lite bilder :) 
Jamie, jag, Tori and Mia :) 
 

Hejsan svejsan!

Hej på er hemma i Sverige!
Idag harde jag min första basket träning och den bvar tuff! Har ju inte tränat på 5 veckor eftersom jag har haft hjärnskaning! Men det är kul att komma igång med träningen och träffa alla kompisar och nya vänner :) Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Haha jag svarade precis Sina på svenska eftersom jag skriver på svenska och hon frågade... What are you doing? And I was like.... Jag skriver på min blogg och hon bara what? Haha det var kul :)
Här kommer några bilder från igår :)
Stromen Sandy har åkt iväg nu eller vad man nu säger! Det har kostat USA 50 biljoner dollar i skadestånd från stormen och 60 människor har dött :( Det är sorligt! Men jag är glad att Ohio inte skadades så mycket mer än översvämning och blåst.
My beautiful and amazing tennis team <3
Karyn and I :)
Coach Walter and I :) He's the best coach ever! :) Haha han blinkar :) hihi

RSS 2.0