Don´t you worry child!

Hej hej!
Kom precis hem från avslutningen med tennis teamet! Jag fick en björn som spelar tennis och saker att sätta fast på min jacka som jag ska köpa! :) Sen fick jag ett diplom :) coachen var så söt, han sa en massa fina saker till mig! Kommer verkligen sakna tennisen! Men den börjar ju till våren igen! Och imorgon ska jag börja med basket! :D
 
Idag hade vi ingen skola på grund av stormen, så Sina kom in imorse när hon hade duschat och jag trodde hon skulle väcka mig... Så säger hon att vi är lediga!!! ÅÅÅÅ vad skönt det var att sova! Vi kollade på film och åt god frukost! :) har spelat gitarr också <3
 
Imorgon blir det nog skola eftersom det inte regnar så mycket och vädret börjar lugna sig :) Nu ska jag gå och lägga mig, Sina och jag ska lyssna lite på Taylor Swift innan vi somnar!
 
OCH jag ska köpa biljetter till hennes USA tour! (taylor swift asså)!!!! Hon kommer till Cleavland vilket ligger 40 minuter här ifrån och Jess dotter kan få tag på riktigt bra biljetter och Cassidy vill också gå så hon kan köra dit :) ÅÅÅÅ är så taggad! Måste få biljetter först men det löser sig eftersom jag fick tag på Justin Bieber biljetter till Sverige nästa år så borde jag ju få biljetter till Taylor Swift! Och plan B är att hon kommer till Columbus också och min IEC bor där så det är ju en plan B :)
Cassidy och jag <3
OCH HON KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!!! Då kan jag gå två gånger!!!!!!! :D
YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS <3

Sandy

Hej hej!
Kan kanske inte blogga på ett tag eftersom vi har en stor storm här i USA! Den kommer till Ohio imorgon och det säger att strömmen antagligen kommer sluta fungera! Det blåser hur mycket som helst och regnar jätte mycket! Denna stormen är värre en den filmen the perfect storm! Gud vad det blåser haha! Aja får hoppas att orkanen inte kommer till norwalk! Har redan kompisar som har fått översvämning! De har stängt av tunnelbanan i new York city vilket dom i te har gjort sen på 1980 talet! Detta är rekord och vatten nivån har höjts 20 feet vilket är typ 7 meter! Det känns som om vårat hus aka blåsa iväg!
Hoppas ni har det bra! Med mig är allt jättebra! :) puss puss


The Haunted House!

Idag är det lördag kväll! Kom precis hem från the haunted prison!!! Det var så läskigt, tänk dig gasten på Liseberg fast 100 X värre!!! Det var så läskigt, jag klämde nog sönder Sinas arm haha, och det fängelset är hemsökt på riktigt så innan jul ska vi sova där en natt! Eller man sover inte, man går på spök jakt typ! Och jag tog kort idag och såg en massa vita sker på kameran :) haha kanske finns det spöken...... Det var i alla fall roligt!
 
Imorgon ska vi kanske åka till Cedar Point, får se hur vädret blir, ska bli storm här nu unfer veckan! En stor en, det är inte säkert att den kommer till delen i Ohio där jag bor men har ni sett filmen the perfect storm? Det är typ som den, så vi ska få snö under veckan och det kommer blåsa ganska mycket! Fick ett mail från EF att inte vara ute för mycket! Jag och Sina är lite spännda på ett possitivt sätt! Hihi, vi sa ååå det kanske händer mågot spännande haha :) Och om vädret är dåligt får vi ju ledigt från skolan <3
 
Pratade med mormor idag också och det var skönt att prata lite med henne :) <3 Puss mormor <3
 
Imorgon ska vi också städa, åka och hamdla och gräva ur en pumpa! Vad heter det! Jag har inte kommit på dte ordet på svenska på flera dagar!!! Haha aja :) 
 
Lyssnar på Taylor Swifts nya skiva heeeela tiden och den äger fett mycket!
Jag utanför fängelset! Det var huuur kallt som helst! Jag har tre tjcoktröjor och en jacka på mig haha :)
Buuuu
Ser ni den vita pricken? Ett spöke? :) haha
Kallt var det! Glenda ser ut som en liten eskimo :D
Haha glenda ser så rolig ut på denna bild :=)

Begin Again!

Hej hej!
Idag är det torsdag och då betyder det att det är FREDAG imorgon! Det ska bli så skönt! Har haft OGT's hela veckan (Ohio graduation test) inte jätte lätt precis! Idag blev jag så arg när jag satt och gjorde Science testet! Hur ska utbytestsudenter kunna veta alla dessa konstiga ord! Så på en fråga jag absolut inte visste vad jag skulle skriva, skrev jag på svenska att jag tyckte det var dåligt att vi skulle behöva göra testet! Haha, får se den personen som rättar mitt prov haha!
 
Nu ska vi kolla på filmen taken för Sina har inte sett den och vi ska se tvåan på bio imorgon! 
Puss och kram! <3
SNYGG

RED!

Hej hej!
Igår köpte jag Taylor Swifts nya album Red! Den är så himla bra! Har till och med fått Sina att älska henne! <3 Nu ska jag och Sina kolla på film och sedan gå och lägga oss! :D Jag är så glad! Imorgon har jag govenrment test! Haha får se hur det går ;) Vi ska se på filmen the rebound :D puss puss på er! <3
 

The Weekend!

Hej hej! 
Har varit borta hela helgen så jag har inte kunnat göra något blogg inlägg :) I fredags efter skolan åkte jag och Sina till min IEC där Yasmin och Georg (andra utbytisar) bor :) Vi kollade på film, spelade lite gitarr och gick och la oss :)
På lördagen gick vi upp tidigt för att åka till Ohio state football game! Det ar super coolt och roligt! The Stadium var så stor och vi vann! 37-22! Efter det åkte vi hem och sov! haha vi var så trötta! Vi åkte och bowla :) Sedan på söndagen åkte vi hem! :)
Vi ska kanske åka till New York Sina och jag med Yasmin och Georg i maj nästa år!!! Det ska bli såå roligt! Det är typ 95 % säkert! Hoppas verkligen! :)
 
När vi kome hem städade vi och jag har gjort läxor! Om exakt 3,5 timma släpps Taylor Swifts nya skiva RED!!!!!! Jag ska åka dit efter skolan imrogon och köpa skivan!!!! :D
Här kommer lite bilder från helgen!
Yasmin, Sina, jag, Georg and Nick!
Yasmin, Sina och jag:)
Georg, jag och Nick! 
The Ohio stadium! 
Yasmin, jag och Sina!
OHIO
 
 

The Lucky One!

Efter jag kom hem från skolan somnade Sina, Glenda och jag i soffan haha :) Det var skönt. Gjorde sedan läxor var inne på datorn, duschade! Nu har jag och Sina kollat på filmen The Lucky One! Den vaar sååå bra! Och Zac Efron är snygg i den filmen ;) haha
 
Imorgon blir det väl inget speciellt! Skola som vanligt, läxor, ska träna lite när jag kommer hem :) 
På fredag ska jag och Sina åka till Columbus och vara hos våran IEC över helgen. På lördag ska vi gå på en Ohio state football game :D Det ska bli sååå roligt eftersom jag nu förstår reglerna i amerikansk fotboll :)
 
Igår gjorde jag ju MRI. Jag låg inne i dne tuben i 40 minuter, men det kändes som 10 minuter vilket var huuur läskigt som helst!!!! Kan inte förstå de! Att jag låg där inne i hela 40 minuter :O
 
Nu ska jag sova<3 Puss och kram :)
Jag och min tennis coach Walt :D Jag saknar tennis <3

When I look at you!

Hej hej!
Idag har varit en städ, tvätt och skype dag! :)
Åt en jättegod frukost med Sina, sedan satte vi igång med att städa. Skypade sedan med mamma, pappa, linnea och per! De åt smarrig äppelpaj och man blev ju inte alls sugen haha :) Sedan skypade jag med Nathalie och även Framor en liten stund, det var roligt :)
Efter det fortsatte vi att städaoch tvätta, jag ocg Sina gjorde sedan kladdkaka :) Det var gott, inte lika gott som hemma i Sverige men den blev ätbar hihi :)
Sina och jag kollade på filmen The Vow!!!! Den var såååå bra! Vi grät typ 7 olika gånger under filmen ;) Efter det skulle vi kolla på en ny film men det slutade med att vi pratade.

Jag är så glad att jag hamnade i samma värdfamilj som Sina! Vi kan prata om allting, vi kan göra saker tillsammans, vi säger saker samtidigt och tar varandras ord ur våra munnar :) Ibland kan vi bara sitta tysta Det tycker jag alla borde göra...Leva i nuet!
Puss på er! <3
Love you to the moon and back Sina <3

Homecoming!

Hejsan! 
Nu är jag hemma från homecoming, och det var super roligt!
Dagen började med att sitta barnvakt :) Sedan hämtade Allison upp mig så åkte vi och fixade våra hår :) Åkte och hämtade Sina och sedan hem till Allison och fixade oss :) Vi var 6 stycken tjejer, Jag, Sina, Cassidy, Allison, Madison, Kristina and Steasy Nej det är sju hihi Tog kort och åkte och åt mat på Japanese Steak house! Såååå gott, de lagar maten framför en :) LIte coolt! Efter den goda maten ( jag åt kyckling, räkor och lax med ris och sås <3) åkte vi till Madison för det regnade. Vi var där i typ 20 minuter, åkte till en park för att ta kort med  några killar, det regnade men det gick bra! :)
 
Sedan åkte vi till dansen! De dansar ju på ett speciellt sätt här i USA, en dans som kallas Grinding. Väldigt annorluna haha men det var roligt :) De spelade Taylot Swift ett antal gånger vilket jag tyckte om :D
 
Efter dansen hämtade Glenda oss, nästan alla andra åkte till andra fester men vi åkte hem :)
 
Så det var min homecomig :) väldigt rollig! :D 
puss och godnatt här kommer lite bilder :)
The ticket
Jag, Kristina, Cassidy, Madison and Sina <3
Jag, Cassidy and Sina :)
My Girls <3 
Jag och min andr syster hihi <3
Steasy and me :)
Cassidy and me
Jag
Japanese steak house
Jag och Jordan :)
Maten de lagade framför oss :=)
Hela gänget samlat :)
<3
Haha
Yey! The awesome foreginers! och killarna :)
Allisons lillebror :)
Haha
My Ziiii <3

One moment with you!

Hey!
Idag har det varit skola :) Fastän jag hade ont i huvudet var det skönt att vara tillbaka... Snart är det homecoming!!!!!! Åååå vad jag längtar. Imorgon ska jag vara barnvakt och på lördag också! Det är ju bra med lite extra cash haha :) 
 
Imorgon blir det sista homegame för vårat football team :) På lördag homecoming, söndag åker vi till ett haunted house! Och på måndag blir det MRI.... Inte lika kul som det andra men men....
Godnatt på er! <3

Yey!

Imorgon ska jag gå till skolan! Är inte så yr längre (bara när jag reser mig eller byter possition) så jag ska gå till skolan :) Ska ha en lärare med mig hela dagen och ha personer som håller koll på mig. Nu sitter jag med läxor men huvudet gör ont så det går ju inte mega snabbt direkt! Hihi.
Innan skolan imorgon ska jag ta blodprov, på måndag ska jag göra MRI. Var hos neurologen idag och han trodde att jag hade en hjärnskakning, ingen vet vad detta är! Jag gick på en synundersökning men jag behöver inte glasögon( som tur är för jag ser ur som en bulldog i det) :)
Missade bonfire idag :( men jag kan ju gå på homecoming om jag inte blir dizzy!
Köpte en gitarr idag!!!!!!!! Är så glad :) fast den stirrar på mig, jag vill ju bara spela, men läxor kommer först hihi :)
 
Nu ska jag fortsätta med läxor och sedan äta och sedan gå och lägga mig :)
Puss och kram <3
Ni får en bild på gitarren imorgon puss puss

I'd give you the moon if I could.

Hej hej!
Det var ett tag sedan, men jag har inte gjort så mycket. Legat i sängen, flyttat mig till soffan, tillbaka till sängen, ätit något, sovit lite till, pratat med pappa, mamma, syster, varit hos doktorn ett antal gånger, sjukhuset två gånger, ska till doktorn imorgon, ta en massa allergi tester....
Jag pratade med ett medium idag och hon sa att det kan vara allergi mot mat...mmhh hon sa något med mjölk! Jag har ju varot allergisk mot det, sedan sa hon ett slag mot huvudet och att jag borde besöka en läkare kommer inte ihåg namnet på det men men! ÅÅÅ vill verkligen bli bra nu det är ju homecoming week med spirit week och powder puff och allt! Har missat en vecka i skolan nu....
Aja godnatt på er! Hoppas ni mår bra? <3

Hospital x2

Hej!
Kom precis hem från sjukhuset! Sov över där igår natt men när jag kom hem så mådde jag mycket sämre.... Så jag åkte till akuten igen. Men nu är jag hemma, ska till läkaren imorgon,se om jag mår bättre imorgon! Attans, nu börjar huvudvärken igen :( kan bara säga att de här dagarna inte har varit de bästa i USA! Om jag mår sämre ska vi åka till sjukhuset igen och göra någon scanning av mitt huvud igen, någon annan slags röntning. Sjukhus är inte min favvo plats hatar att ha sprutor och slangar i sig! Speciellt sprutor!


Losing him was blue like I’d never known Missing him was dark grey all alone, But loving him was red!

Hey!
Idag har det varit skola, klockan elva åkte jag till läkaren för att kolla min huvudvärk. Ska åka till sjukhuset snart, ska göra an scanning av mitt huvud :( 
 
Så jag stannade hemma reste av skoldagen, Glenda tycker jag ska vara hemma imorgon. Får se! Har fått tabletter, de kostade 77 DOLLAR! Sim tur är betalade försäkringen det!
 
Godnatt på er <3

I remember your bare feet Down the hallway I remember your little laugh!

Lyssnar på Taylor Swifts låt 'Ronan'.... Så himla fin :)
 
Idag har det varit skola! Ska till doktorn imorgon eftersom jag har huvudvärk hela tiden :( Hade tennis game today och jag vann :) Jippi <3 När jag kom hem hade Glenda gjort mat och vi kollade sedan på TV :) Har försökt aktivera en sak men det fungerar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blir galen när jag inte fattar saker! Måste ringa eller prata med pappa imorgon så han kan hjälpa mig :)
Nu ska jag gå och lägga mig, har fett ont i huvudet.........
Godnatt <3
Ashley and Emoly :)

Took a deep breath in the mirror He didn't like it when I wore high heels But I do

Har ni hört Taylor Swifts nya låt Begin Again! Den är så bra! Längtar tills hennes skiva RED kommer! Ska vara den fösrta som köpter den i Norwalk! Haha :)
 
Idag har jag bakar ckokladbollar, Sina bakade cookie dough :) Mums
Skypade med mamma ich pappa! <3 Städat, färgat ögonfransar och ögonbryn :) läxor och kollat på Crazy Stupid Love! Den filmen är så bra, en av mina favvo filmer ;) Imorgon blir det skola :) Tennis match. Ja det är väl det!
 
Kollade på svt play, Williams lista! Haha han är så rolig :)
 
Jag har varit här i två månader och en vecka nu :D på tosdag har jag varit i min familj i två månader :) Är så glad att jag hamnade här! Hade inte kunnat få det bättre! 
Puss och godnatt på er!
Taylors nya singel!
ÅÅÅÅ vad jag vill se henne live <3
Vill ha!!!!!!
En av min favorit låtar just nu, man blir s glad av att lyssna på den <3
Om ni inte har hört låten, lyssna på den! Köp den på Itunes, pengarna går till cancer forskning! Jag gråter varje gång jag hör denna låten, den är så fin! Hon skrev den sången till en 4 årig pojke som hon träffad ett anta gånger, han dog för några månader sedan :(
Här kommer låten!
http://www.youtube.com/watch?v=CS7JrI-JPOc
 

RSS 2.0