In this moment last year everything was so different!

 
Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Jag gjorde en video till dig pappa! <3 Love you
 
Nu är det snart ett nytt år, nya möjligheter! Det känns som att det inte var länge sedan som det var nyår! Tiden går så himla fort! Det är läskigt. Det betyder också att halva mitt år är över, men jag har så mycket att se fram emot, förrutom att åka hem haha :) Visst jag vill träffa min familj och mina vänner men jag vill stanna här :)
Aja hoppas ni får ett himla bra nyår och en grym start på 2013 :) Puss på er......

My american christmas!

Hej hej!
Nu är min amerikanska jul över! Det har varit en rolig och skön jul och jag är så lycklig! Älskar min värdfamilj så mycket! 
Den 24 december:
På morgonen skypade jag med hela familjen och släkten! Min familj sjöng en julsång på svenska för min värdfamilj och de tyckte det var jättekul! Haha. Vi åt frukost och städade, lagade mat och fixade i ordning oss. 
Vi åkte på kvällen till min värdpappas kusin och firade jul. Vi åt god mat, hade paketlek, öppnade lite paket, kollade på tv och spelade spel. Vi åkte hem senare på kvällen, gick och la oss.
Den 25 december vaknade vi runt åtta tiden, jag satte på mig min röda jultröja och så gick vi ner och öppnade våra paket! Det var så mycket paket och våra strumpor var fyllda med små paket. Vi satt alla i pyjamas och det snöade ute, hade på julmusik och det var så mysigt! Efter alla paket åt vi god frukost, och min värdpappa Jon hade gjort en ägg och kaviar macka till mig. Mums. Vi fixade oss och åkte vidare till min värdpappas mamma och resten av släkten! Fick även där jättemycket paket. :) Jag är så glad för allt jag fick!
Detta är vad jag fick:
En lila sport väska
En smyckes hängare
Pengar
Presentkort
Kläder
Strumpor
Nagellack
Tröjor med min skolas namn och tryck på(även mitt efternamn på baksidan)
Fotoalbum
Fotoramar
Sovmask
One Direction väckarklocka
Smycken
TAYLOR SWIFTS PARFYM WONDERSTRUCK
Britney Spears parfym Fantasy
Halsdukar
Vantar
Småsaker som var i min strumpa
Handväska
Iphone fodral från Victoria's Secret
Ohio state tröja
Bodylotion och parymer
Smink
Rött läppstift
Rockring
Gummistövlar med rosa strumpor i
 
Det var nog allt tror jag :)
Här kommer en våg med en massa bilder!
Jaime var med i kyrkans tidning! haha
Jag, Jaime och Jilly i kyrkan
Julbakning
Jace
Jen 
Jace haha
Min basketbild
Christmas pictures! Julia, Jen, Jaime and Jilly
Julia, Jaime, Jilly and jag
Jag och Jaime
Julia haha
Jag och Julia
Min underbara värdfamilj <3
Mina naglar som Jaime gjorde
Mitt hår är rakt
Christmas Eve
Tomten med min värdmormor
Christmas morning
Haha mycket paket!
Jul frukost
Mina paket
Blue
Och idag onsdag började vi med träning klockan åtta på morgonen eftersom vi hade storm och blizzard idag! Efter träningen åkte vi hem, det har snöat hela dagen och blåst hur mycket som helst! Vi kollade på film och myste inne medans det var snöstrom utanför. Vid två tiden åkte vi till Sina och Tori's house. Där pratade vi, spelade sharader med hela familjen, sjöng glee singstar, drack varm choklad, hade snöbolls krig ute, byggde en snögubbe, kollade på tv och åt tacos.
Vi åkte sedan hem vid 7.30. Vi sjöng mer singstar med hela familjen, det var superkul! :) Bilder fråm idag :)
Jaime and tori
Tori's syster Beth och hennes färtman
Charader, Jaime och tori's föräldrar
Jaime, Sina and tori ute i snön
jag och Jaime
James bygger en snögubbe
Sina och jag
OHIO
Leker ute i snön som små barn haha
godnatt oj nu går ett larm ute! Jag undrar vad det är, kanske om stormen haha
 
 
 

God jul Sverige!

Hej hej!
God jul alla kära! Hoppas ni får en riktigt mysig och bra jul! Min julafton är ju den 25 så jag får vänta lite till. Tänk att jag har varit här halva tiden, halva mitt år, det är så läskigt!!!! Men jag älskar mitt liv här och jag ska leva varje minut.

Jag gjorde inget inlägg i lördags, var för trött! Men i lördags hade vi basket match och vi vann :) sedan åkte vi och åt mat på en pizzeria! Pratade med ägaren haha så nästa gång jag kommer dit ska jag få en t shirt haha :)
Efter det åkte vi hem och fixade oss, åkte tillbaka till skolan och kollade på killarnas basket match. Temat var neon så alla hade på sig glada och starka färger. Pratade även i telefon med mamma. Puss

I söndags (idag) åkte vi till kyrkan, kom hem vid tolv, åt mat, gjorde julbak. Mums. Vi har gjort julgodis och julkakor hela dagen. Sedan kom Jaime's pojkvän brady hit, vi spelade spel, musik quiz och jag vann haha. Åt kakor, åkte till bion och såg på the hobbit. Den var faktiskt bra! :) det var jag, Jaime, jilly och min värdpappa Jon. Pratade med mormor också! Det var roligt att göra det.
Åkte hem, åt mat igen haha, pratade, städade och rensade vårat rum så nu är det jättefint till jul. Och nu ska jag gå i h lägga mig puss puss <3


Snow snow snow snow!

Äntligen fick v snöööö! Jag som har gått runt och väntat på det! Jag hade velat ha en snö dag i skolan idag vilket betyder ledigt men det var inte snö på morgonen, men det började vid nio tiden....Och sedan fortsatte det heeela dagen, det var fem bilolyckor efter skolan idag när alla elever skulle åka hem. Men inget allvarligt som tur var! 
 
Idag i skolan hade vi förkortade lektioner eftersom vi skulle ha julavslutnig efter skolan, i franskan kollade vi på film, vi gjorde julkort i engelskan, hade ett quiz i history, i choir kollade vi på film, i government hade vi ett test, och på matten gjorde vi suduko :) Jag var den ända som visste hur man gjorde det så jag vann haha :)
 
Så efter skolan vid halv ett så samlades alla i gympa salen för att ha alla bränner alla tävling typ. Lärarna var med också så det var jätte kul. Det var andra små tävlingar också, det var kul! Efter skolan hade jag träning, sedan åkte vi hem. När jag kom hem hade jag min första riktiga hemlängtan. Det var jobbigt men Jaime muntrade upp mig med roliga bilder och skämt haha! Sedan åkte vi till the mall och lite andra små affärer för att fixa det sisat julklapparna :) 
 
Vi var hemma vid åtta tiden, då åt vi mat, och kollade på filmen 2012. Det passar ju bra eftersom att jorden ska gå under i natt haha! Vi har storm här nu så det blåser hur mycket som helst. Köpte Taylor Swifts jul skiva idag, den finns inte i Sverige så jag är hur glad osm helst!
Här kommer lite bilder! Puss puss
 
Imorgon har vi bakset match, sedan ska vi ha julbak. :) Nu har jag äntligen jullov!!!! :D
Snööööö
Hej hej
Sina med jul mössa
Mrs. Dow har detta i klassrummet så det luktar jul 
Min engelska klass! :) Inte hela det fattas tre peroner
Sara and Cami
Min history class
Min government class! Detta är min favorit klass
Doughsball

Torsdag!

Hej hej!
Kom precis hem från en fransk restaurang! Mums vad gott det var! Glömde ta bilder! Vi var där med french club, det var jag Julia och Jen :)
Vi har storm här, och det blåser jättemycket! Jag hoppas att vi får ledigt från skolan imorgon haha
Godnatt <3

Lite Bilder!

Hej hej!
Igår skrev jag inte på bloggen för jag hade inte så mycket tid! Efter skolan åkte vi hem åt mat, kollade på youtube videos med familjen, åkte vidare till hemma match mot Clyde. De är det bästa basketlaget i norra usa! Så det blev en tuff match...Men vi förlorade bara med 40-45. Så det var bra! :) Fick sedan mat där.
Åkte hem, dushade och sov:)
 
Idag var det skola! Vi har haft teman i skolan hela veckan som har med jul att göra! Måndag kommer jag inte ihåg, tisdag var det dress up, onsdag var det ugly christmas sweater, imorgon är det grönt och rött och på fredag vet jag inte! Får kolla upp det. Hade träning efter skolan som vanligt, åkte hem! Mina TAYLOR SWIFT BILJETTER HADE KOMMIT! Så nu har jag dem!!!! :) ÅÅÅ kan inte vänta mer! Konserten är den 8 maj. Vi åt mat, jag hjälpte till att vika tvätt, dushade, spelade gitarr, gjorde läxor, och nu kollar Jaime och jag på filmen A cristmas carol. Men kommer somna snart hahah :)
 
Imorgon ska jag, min värdmamma Jen och min värdsyster Julia efter skolan åka med min franska klass till en restaurang och äte fransk mat :) Det ska bli mysigt och gott! Det är bara två dagar kvar i skolan nu wiiii. På fredag har jag varit här halva tiden!!!!! Det är sjut vad tiden går fort! Jag vill inte hem!!!!!! Det får inte ta slut!!!! Men jag ska njuta av halva året som är kvar <3
Här kommer lite bilder från den senaste tiden :)
Jag och Jaime fick lite monga ryck nu på kvällen, vi hittade en tejp rulle och tejpade vårat ansikte hahah vi låg på golvet och skrattade haha :D
Haha hon ser ut som Michael Jackson haha
När jag klippte mig
Efteråt, hon klippte en decimeter!
Jaime och jag före matchen
Jaime, Tori and Megan
Jace med min mössa
Är lite suddig men Jaime gjorde den här till mig <3
Jag på Lucia innan skolan
Jag och Marylin i skolan! Vi har nummer 13 på handen för att det var taylor Swift's födelsedag
Lussebak!
Heeeej
Mums
Jag höll döda ankor, Jon hade sjutit dem ! haha
Katten Alice
Taylor Swift biljetter!
Detta fick jag av människor från skolan idag! Jag blev så glad! De hade fyllt ett kuvert med glitter så när jag öppnade det fick jag en massa glitter över mig haha<3
Detta kom i brevlådan idag! Ett julkort från min tennis coatch :)
 

I knew you were trouble!

Så lyder Taylor Swifts sång och hennes musikvideo släpptes den 13.e december och jag har kollat på den typ 100 gånger. Den är så bra!
 
Idag har det varit söndag vilket betyder kyrkan. Vi åkte hemmifrån vid nio, fick mat i yrkan idag! Mums. Sedan åkte vi hem, visade dem lite svensk musik och det tyckte om det :)
När jag kom hem fixade jag i ordning mig för att sedan åka till skolan och ha våran julkonsert! Det var kul. Åkte sedan hem, skypade lite med min familj! Sedan skypade jag med Nathalie i nästan 2,5 timma :) Det var kul <3
 
Åt mat, gjorde lite franska, kollade på jul film med min värdfamilj :)
Nu ska jag sova! Det är sista veckan i skolan nu innan looooov! Det ska bli skönt! :)
 
Godnatt <3
 

I'm dreaming of a white christmas!

Hej hej!
Idag hade vi basket klockan 9.30 till elva, sedan åkte vi hem till oss och så åt vi dounuts och fixade oss. Efter det åkte jag till min gamla värdfamilj och hämtade lite saker och lämnade deras nycklar. Åkte där efter till ett mysigt utomhus mall. Det var som att gå runt hemma i Göteborg :) Köpte alla mina julklappar :D Jag och Jaime gick runt för oss själva, åt mat på en asiatisk restaurant, köpte kaffe, det var mysigt! Sedan åkte vi hem, slog in alla julklappar, så nu börjar det bli fullt under granen. Vi kollade på filmer, åt mat, spelade spel och nu ska jag gå och lägga mig. Imrogon går vi upp klockan åtta eftersom vi ska till kyrkan, efter det åker vi hem, jag har sedan julkonsert med choir class, sedan ska jag hem och göra läxor :) 
Här kommer lite bilder från idag :) Jag måste ta ett kort på vårat pepparkaks hus before Jace äter upp allt godis på det haha :)
Jaime när vi åt lunch
Jag
Min mat :) mums
Jaime äter soppa
Vi tog med maten hem eftersom det var så mycket över! :)
Hejdå <3
 

Fredag!!!!!

Hej hej!
Idag var det fredag!!! Såå skönt! Skolan var rolig, efter skolan åkte vi hem, åt mat, min värdepapper hade gjort en jätte god, satt och pratade lite, sedan skypade jag med min lillasyster :) puss på dig <3 sedan bar det av till basket match! Vi vann! Stort! De sög rumpa haha :)

Sedan hämtade Ryan upp mig och vi åkte hem till hans hus! Han hade seriös det största huset! Pool, basket plan, gym i källaren(pappa). Ja, :) sedan skjutsade han hem mig vi elva och nu är jag hemma :) ska sova nu, har träning klockan 9.30 imorgon sedan bär det av till the mall :) ska köpa alla mina julklappar :) puss puss


Glad Lucia

Hej hej! Glad lucia!
Igår var det vanlig skola och när jag kom hem från skolan hade jag ett paket från farfar och Birgitta! Jag blev så glad!!! Godiset är jättegott mums! Och kaviar !!!!!!! Åååå vad gott det var! :) haha

Idag var det lucia och jag köpte 100 feet glitter typ och så tog jag med det till skolan och så gav jag det till alla som ville ha det på sitt huvud! Och allt tog slut efter 2nd period! Haha så alla gick runt med glitter på huvudet! :) sedan när vi kom hem från skola och träning bakade vi lussebullar! Mums det var så gott! Fast vi hittade inte saffran :( vi letade överallt men det hade inte det någonstans men det var gott ändå :) kollade sedan på roliga klipp på datorn :)
Imorgon har vi match och vi ska gå upp klockan tolv inatt och se på metior regn :) så godnatt godnatt :)


Beauty and a beat!

Hej hej!
Nu sitter jag ny duschad framför min dator! Jaime sitter bredvid mig och förhör mig på hennes läxa! Jag kan typ ingenting haha! Det är om drama, teater! Lyssnar på Justin Bieber också! 
I skolan idag klädde vi upp oss för vi hade hemma match! Vi förlorade dock...Men jag gjorde nästan mååål! Och alla skrek mitt namn haha :D 
Alla i skolan idag tyckte att jag var jätteuppklädd så det var kul :)
Efter skolan idag åkte jag och Jaime och klippte oss! Det behövdes, hon klippte en decimeter på mitt hår!!!! Gaaah. Men det är fortfarande långt och det är super lockigt haha! Men jag blev jätte nöjd! Och det kostade 80 kr att klippa sig!!!! Så jag ska börja göra det oftare haha :)
Visade mina kompisar min lillasysters instagram idag och det tyckte hon var jätte söt och de vill att hon ska bli model! Haha <3 Älskar dig Linnea! :)
 
Kom precis på att jag har engelska quiz tomorrow och jag har inte pluggat men det går nog bra ändå! :) Det är ganska lätt.
 
Det är bara åtta dagar kvar i skolan nu tills lov! Jag är taggad! Jag vill skypa med min familj också! Har inte gjort det på ett tag <3 
Nu ska jag sova, eller läsa lite engelska! :)
Ska försöka hitta hur man lägger upp videos på bloggen så att jag kan visa hur folk ser ut när de äter djungelvrål haha Puss puss <3

Måndag!

Hej hej!
Nu är det måndag igen! Veckorna bara flyger iväg och det är redan December! 15 dagar kvar till jul! Crazy!
Idag hade jag på mig Yoga pants i skolan för första gången!!! Haha det var såååå skönr och belvämt! Jag kännde mig som en sopsäck när jag gick in i skolan men det ändrades snabbt när ungefär 80 % av alla andra tjejer hade dom på sig, haha! Jag ska ta ett kort på dom imorgon för de som inte vet hur de ser ut! :) 
Imorgon har vi basket match och vi hoppas på vinst eftersom det är på hemmaplan! :) Ikväll har jag spelat gitarr och försökt att lära Jaime :) vi ska öva 10 minuter per dag så förhoppningsvis kan hon spela gitarr innan jag åker hem!
 
Idag efter skolan och träningen så tittade jag på Vampire Diaries från i söndags, sååå bra! :) Här kommer lite bilder från helgen och game night.
Jag och Jaime äter mat från Taco Bell
På väg till en basketmatch
Tori och Jaime
Mia gjorde en fläta i Sina's hår
Tori and Jaime dansar! Haha
Jace
Jace
Min värdmamma köpte tre olika doft ljus som Jaime och jag har på vårat rum! Så det luktar jul :)
Köpte rött läppstift
Haha, Jaime och jag
Mia
Från matchen i lördags. Sina, jag, Jaime, Marylin, Megan och Mia
Jag och Sina på Game night! Sina vann fulaste jul tröja! haha
Jag och Jaime med matchande tröjor
Jag och Mia! Det var henne som vi var hemma hos! De har game night en gång i månaden så nästa gång är temat Talangtävling :)
Haha
Detta var hela gånget förrutom Kyle och Alyssa som inte hade kommit än :)
Sina kröns till fulaste tröjan queen
Från sönadgs när vi sjoppade
Tori
Sina och jag utanför Cheescake factory
Cheescake
Mörkt bröd
Tori, Sina och jag
I mitten är det Tori's syster Beth som ska gifta sog, till vänster är hennes fästman, och till höger är Tori's och Beth's mamma
Min mat! Mums
Cheesecake
 

Which way is right, which way is wrong!

Min helg har varit den bästa någonsin!!!! Jag älskar min nya värdfamilj och jag gör så mycket saker hela tiden! 
Fredag! Min första basketball match! Det var så kul! Inte som fotbolls matcherna men nästan! Det kändes om om man befann sig i TV serien One Tree Hill! Alla cheerleaders som hejade, basketball, hejarklacken, allt! Vi förlorade dock men det var kul ändå! Det var en blue out så alla var klädda i blått :) Vi åkte hem och sedan hade vi filmkväll med familjen, vi såg Crazy, stupid, love och The other guys. Julia den äldsta dottern kom hem på fredag också. Hon går på Ohio state university och är hemma nu i fyra veckor. 
 
På lördag var det full fräs. På morgonen hade vi basketball match, vi förlorade också men det var kul ändå! Efter det åkte vi hem och duschade för att sedan åka till the mall och leta efter fula christmas tröjor :) Julia, jag och Jaime lyssnade på musik och rockade loss i bilen på väg dit.  Vi letade överallt men vi hittade inget, men jag köpte strumpbyxor. Vå åkte till taget, där hittade vi glass! Haha så vi köpte glass, mums. Där hittade jag även basket shorts och ohio state hörlurar. Sedan åkte vi till Walmart för att köpa kakor, de var tvugna att vara röda och eller gröna :D där hittade vi jul tröjor haha så Jaime och jag köpte lika dana så att vi matchade. Vi åkte vidare till Game night hos Mia! Där var alla grannar samlade och vi åt mat och spelade en massa roliga spel!! Charader och med andra ord. Det var hur kul som helst! Sina vann den fulaste jul tröjan haha. Hon hade lampor i sin tröja :) Vi gick vidare till Tori's house där vi sov över!! Vi kollade på Bridesmaides :D Det var Tori, Jaime, Sina, jag och Tori's storasyster som ska gifta sig i Maj och hon graduate from college i maj också! Vi ska gå på hennes student och hennes bröllop! Jag ska få hjälpa till på ett ameriakanskt bröllop! De frågade mig idag om jag ville vara med! Så jag ska vara med och se när hon provar sin brudklänning, när hon väljer blommor, fixar lokalen, och jag ska vara en tärna! Så vi ska prova matchande klänningar snart :D Åååååå det ska bli roligt! 
 
Imorse (Söndag) var vi tvugna att gå upp klockan åtta för att åka till kyrkan! De går i en kyrka som ligger 30 minuter här ifrån. Jag åkte med Julia (18 år) och Jace (5 år). Kyrkan var väl inte så jättekul men det är ju också en del av den amerikanska kulturen. Jag träffade en massa nya människor och jag var tvungen att ställa mig och och berätta vem jag var haha :) Det var slut klockan halv tolv och då åkte Julia, Jillian och jag till McDonald's och köpte lunch haha :) Jon var inte med för att han var ute och jagade, he shot three ducks and one goose. han skjöt tre ankor och en gås. De körde mig till Tori för att åka till ett shopping ställe :) De liknade Sverige med alla affärer på gatorna. Jag köpte julklappar och en adapter för usa's eluttag så jag kan ladda min iphone. Vi åkte också till Cheescake factory! Det var såååååå gott! Jag åt en sallad med potatis soppa, sedab cheecake with kokosnöt smak or whatever! Sedan åkte vi hem och nu är jag hemma. Vi sitter och kollar på TV och jag har alla läxor klara för imorgon. Haha jag har verkligen igen tid sedan jag bytte värdfamilj. Vi gör saker hela tiden... Men det är så det ska vara! :)
Min värdpappa handlade idag svensk ost!!! Haha han hade letat efter det eftersom jag pratade om det :)
<3
Jag, Jaime, Julia and Jillian! Mina värdsystrar <3
 
Jag och Jaime före basket matchen :)
Mia, Jaime, Brady, Jag, Lauren och Nicki på basket matchen!
En till ;)
The cheerleaders :)
Lauren, Nicki and Taylor
Morgan, Natalie and Karyn
Jaime och Brady ( hennes pojkvän)
National sången
Jaime och Tori ( Sina bor hos Tori nu)
Sina, Liz, Ciara och V.
Lauren, jag och Natalie <3
Jon (min värdpappa) jag och Jilllian :) haha
Haha vi kollade runt på min dator och så hittade jag photo booth :) så det hade vi lite roligt med
 
 
Jaime och jag!
Nu måste jag sova! Bilder från shoppingen idag blir en annan dag! <3
 

Hej hej all my friends in sweden Jaime says Hiiiiiiiiiii!

Hej hej! 
Idag har varit en rolig dag! I skolam hände det väl inte så mycket! Eller i min government class idag hände något jätte roligt! Vi pratade om nyheter och då hade Ben i min klass en nyhet om en tant som dog igår och hon blev 119 år gamal eller något och då sa Ben att han skulle bli 137 år. Då sa jag att jag skulle leva forver för jag skulle bli vampy! Och då sa Zach ' om du är vampyr då blir jag en varulv! Haha och då sa Sam ' skulle det föreställa en dålig pickup line' haha de som har sett på Twilight fattar. haha det var i alla fall väldigt roligt!
 
Efter skolan hade vi basket, jag trodde att träningen skulle ta död på mig eftersom att varsity förlorade med 63-30 igår, men den var bra! Så det var jag glad för haha. Sedan hämtade Sina's värdföräldrar oss från träningen och så åkte vi hem till dem, Tori bor där också, och hon hade dragit ut fyra tänder så vi sa hej till henne! Hon mådde bra! Var väldigt trött på grund av medicinen. Vi fick kakor som hennes pojkvän Micheal hade bakat och sedan fick jag ett paket av Sina! En julkalender med tysk choklad som jag kan öppna varje dag :) mums
 
Jaime och jag blev sedan hemkörda. När vi kom hem stod det mat dukat på bordet :) Det var huuur gott som helst! Jaime var jätteglad för idag blev hon och nu hennes pojkvän officiellt ihop! De är så söta :) 
Jag älskar denna värdfamiljen! Jag är så glad! De är så otroligt snälla!!! Imorgon ska min värdmamma Jen åka till en affär och köpa skolkläder åt mig. Alltså t-shirt och hoodie med min skoltryck på! Gud vad min svenska låter konstig! Haha. Jag trivs hur bra som helst! 
Har hört att ni har fått mycket snö i Sverige! Jag vill också ha snö men det kommer väl snart. 
 
Jag har gjort jätte mycket läxor hemma idag! Matten är klar, franskan är klar, govenrment läxan är klar, english läxan är klar, jag behöver bara öva lite history, govenrment och franska tills imorgon haha! Men det ska nog gå bra! :) Jag fick A på mitt speech i engelskan! :) jag är så glad!
 
Ska skypa med Nathalie om en liten stund! Puss puss och hoppas ni har det bra! Jag ser fram emot helgen, detta händer då!
- På fredag har vi den första hemma matchen i basket ( killarna alltså )
- Julia, min värdsyster kommer hem från Columbus, hon går på Ohio State University ( det är första gången jag träffar henne! 
- Efter det ska vi ut och äta med värdfamiljen.
- Lördag har vi basket match.
- På eftermiddagen ska vi julshoppa med familjen.
- På kvällen är det game night hos min kompis Mia. Det menas med att alla grannar tar med sig mat coh så spelar vi olika spel, som singstar, wii, vanliga spel och en massa annat! Det roliga med det är att det är så många kompisar som kommer vara där eftsrom jag nu bor i ett område där jag har alla mina klasskompisar runt omkring mig :) De som jag vet är Mia, Jaime, Sina, Tori, Kyle, Alex, Ryan, Micheal, Alyssa and Brady. Det ska bli super!
- På sönadg blir det första gången i kyrakn med min värdfamilj, och de har pratat om mig i den kyrkan så alla är jätte spända på att få träffa mig haha :)
 
Hej svejs! Nu ser jag och Jaime på Polar expressen! Eller jag lyssnar mest haha :)
Jaime <3 Min värdsyster hon är 15 fyller 16.
Boone! Hunden <3 
Min lunch bag!
 

Det rullar på!

Hejsan svejsan!
Igår var det skola, det var skönt att komma tillbaka. Alla var så glada att Sina och jag var tillbaka :) Har ganska mycket läxor nu att ta igen eftersom jag missade en vecka men det rullar på. Jag har ju basket också så det är fullt upp. Igår kom vi hem och så åt vi mat, gjorde läxor och jag fixade lite i mitt rum. Sedan satt hela familjen och pratade tills det var dags att åka till träningen. Träningen var slut klockan halv nio, Jaime och jag åkte hem, vi åt lite tårta haha! Sedan skulle vi gå och lägga oss men vi låg och pratade till klockan elva! Haha så jag var ganska trött imorse. Varje dag blir som att sova över hos en kompis sa Jaime imorse eftersom vi delar rum.
 
Idag har det varit skola. Efter skolan kom Jen (min värdmamma) och hämtade oss, vi åkte till taco bell och åt mat sedan hem. Efter det vidare till basket match, kom precis hem, har duschat och ska gå och lägga mig. Vi förlorade men bara med tre poäng! Nu ska jag sova puss puss bilder kommer när jag har lite mer tid hej svejs! <3

Home sweet home!

Hej hej!
Denna vecka har varit spännande, rolig och jobbig! 
Jag har inte bloggat denna vecka eftersom jag har bytt värdfamilj.....Så både jag och Sina har spenderat veckan hos våran IEC (kontaktperson) som bor i Columbus. Vi blev upphämtade i måndagskväll och så kom vi till våra nya värdfamiljer idag.
 
Under veckan har vi gjort en massa saker, vi har varit på ett Christmas Zoo called the zoo lights där man ser en massa julpynt och lights. Det var roligt. Sedan har vi varit på ett museeum, där hade de en massa konst gjort av plast! Sedan i lördags var vi på en julkonsert med våran IEC, Yasmin, Georg, Sina, en annan utbytis från Thiland, Joy and Max som är Georg and Yasmin's IEC. Den var jättebra! 
Jag och Sina har kollat mycket på One Tree Hill eftersoom Georg, Yasmin, Nick,Matt and Jaden var i skolan hälften av dagarna :) och så förökte vi göra lite läxor! Joy gjorde en massa god maaaaat. 
 
Så idag packade vi allt vi hade ( och de var inte lite saker) hur ska jag få hem allt till Sverige haha. Sedan åkte vi till Sinas värdfamilj först, Toris familj, våran kompis. Och så intervjuade våran IEC dom. Sina lämnade vi där och så åkte vi till min nya familj!!!!! De är suuupersnälla! De hade gjort en skyllt, welcome Jen Jen :) Det är mitt smeknamn i den nya familjen Jen Jen. Pappan heter Jon, mamman heter Jen, sedan min kompis Jaime, lillebror Jace, lillasyster Jillian och så en storasyster som heter Julia! Men hon går på college så hon är inte hemma. Hon kommer hem nästa helg.
Familjen är såååå snäll. När jag kom hjälpte alla mig att packa upp,jag viade dem bilder på min dator, vi åt mat, de hade pakat en tårta, vi kolllade på film 'men in black 3' den var jättebra! Min nya värdfamilj älskar musik och film!! Haha det gör ju jag med haha :) De har en stor svart labrador som heter Boone! Han är sååå söt. sedan har de en katt Alice. 
 
Lilebrorn var så söt och frågade en massa saker! Och de frågade vad jag vllle göra här i USA! Vi ska åka till Nashville på något lov! Taylor Swift bor där!! Haha 
Och deras släkt vill träffa mig och har skrivit på min Facebook! Detta känns hur bra som helst! Jag delar rum med Jaime (16 år). Detta kommer bli hur bra som helst!:)
Puss och kram på er! Bilder kommer snart. Jag har inte haft tid att lägga upp några bilder på datorn :)
Min nya värdsyster och jag <3
Jaime, jag, Jillian och Jace. Jillian är 14 år och Jace är 5.
 

RSS 2.0