You are Cinema!!!!

Hej hej!
Helgen var fullspäckad med roliga saker!
På fredagen åkte jag och Jaime till Cleveland och kollade på en hockey match! Det var roligt :) Kom hem vid tolv tiden så jag gick och la mig. På lördag morgon gick jag upp klockan sju för att åka med Sina till Columbus! Vi spenderade helgen hos min IEC då vi även fick träffa Georg och Yasmin :) På lördagen åkte vi till ett stort mall, gick runt i Wallmart, georg har fått körtort här nu så vi åkte runt lite :) På kvällen gick vi på bio och såg Identity Theif, den var såååå rolig :D Efter det åkte vi hem, fixade oss för sängen och sedan kollade jag Georg och Sina på One Tree Hill. På söndagen åkte vi in till Columbus för att gå på Disney On Ice! Det var roligt, kanske för lite mindre barn men det var roligt ändå! Var på samma ställe com Taylor Swift ska ha sin konsert på så nu är jag taggad! :D ÅÅÅÅ det ska bli så roligt att gå på hennes konsert i maj. 
Efter Disney on ice åkte vi till en italiensk restaurang, mums vad gott det var! :)
Efter det åkte Sina och jag hem till MIlan igen.
Måndag hade vi skola, häne väl inget speciellt denna vecka. Vi hade en snödag i skolan förra fredagen så vi fick tre dagars helg vilket var super skönt :) Idag i skolan efter 4th period så gick hela skolan ut i korridorerna och så gick the marching band och spelade låtar och så sa v hejdå till the wrestling team för de åkte iväg till mästerskap. Det var kul:) Snart är det slut på denna veckan, det går så himla fort :( PUSS PUSS

Du skojjar med mig!

Mitt uber super duper långa inlägg lades inte upp och det sparade inte!!!!! Så jag skriver senare! :)

A Thousand years!

Fick en fråga!
Hej! Skulle du kunna lägga in en bild på ditt hus och ditt rum o inuti huset, så man får se lite hur amerikanska hus ser ut o så man vet.ungefär vad man kan jämföra med till man själv åker?;)hur.många bloggläsare har du o var i usa bo du?

För er som inte vet bor jag i Milan, Ohio vilket är ungefär i mitten av Usa men ändå ganska så högt upp. Jag ska försöka ta kort idag och lägga upp imorgon. Jag har ungefär 30-40 läsare varje dag vilket är kul :) Gud vad kul att du ska åka till USA! Du kommer inte ångra dig, det är det bästa jag gjort i hela mitt liv! :D Önskade jag kunde spola tillbaka och göra om allt en gång till :D
 
Här kommer en video på en cover av A thousand years och I won't give up. Jag tänlte sjunga den här mixen på bröllopet! :D Enjoy <3 

Happy Birthday Sister!

Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig! Det känns som att jag är tjatig, för jag säger jag älskar dig hela tiden. Men det finns inte tillräkligt med tid! Jag älskar dig så det gör ont! Ett liv utan dig är inget liv! Det är dig jag vänder mig till om jag har problem, det är dig jag pratar med om jag behöver prata, det är dig jag skrattar med, jag gör allt med dig! 
Så många minnen vi har tillsamans! I videon tog jag bort alla klippen när jag skickar en hälsning till dig för jag satt bara och grät, haha. Så det blev en sång i slutet istället!
Jag älskar dig!
Hoppas din dag har varit bra och att du har fått en massa kramar, jag skickar en kram till dig <3 
Jag är så oerhört stolt att vara din storasyeter! Jag pratar om dig hela tiden, varje dag! Och alla säger då, du och din syster är ni typ bästa kompisar? Brukar mina kompisar här säga och vet du vad jag säger då?
Hon är min lillasyster, min bästa kompis, vi gör allt tilsammans och jag saknar henne varje dag som går! Och allt det är sant! Jag kan inte beskriva den känlsan jag har när jag täb¨nker på att få krama dig första gången på flygplatesn när ni kommer! jag kommer slänga mig över dig och aldrig släppa taget! Jag kommer aldrig att släppa taget om dig min ängel! Älskar dig föralltid mitt allt! <3
 
 

Ja det var väl dags för en liten uppdatering på bloggen då!

Haha nu har ju jag inte skrivit på typ en vecka men har inte haft tid eller ork. 
Har gått i skolan.
Basketen är över så snart börjar friidrotts säsongen.
Min familj har bokat flygbiljetter hit så de kommer den 27 Maj klockan 17.26 eller något! Är så taggad!!!
Hade en fyra dagars helg vilket var super duper skönt! Hade sleepover med kompisar, Sina's och Jaime's födelsedag. Köpte min prom klänning och åkte och shoppade. Skypade med familj och vänner. Tränade. 
 
Här kommer bilder som beskriver allt istället för jag orkar inte skriva!
Min outfit idag
Min outfit igår
Min prom klänning. Den ser lila ut men den är blå
Sista hemma matchen för killarna i basket!
Jaime's tårta
Jaime 16 år
Alla på Jaime's överrasknings fest
I Strongsville Jaime, jag, Beth, Melissa and Sina
I Cleveland när vi såg musikalen Les Misérables
Sina's kalas. Kristina, Stacey, Allison, Liz, Madison, Jag och Cassidy
Vi lekte lapp i pannan spelet
Allison and Madison
 

4 dagars helg :D

Hej hej!
Nu är denna veckan slut i skolan i alla fall :) Det är skönt, så nu har vi helg tills på tisdag så det är gött.
Igår hade vi våran sista bsket träning och idag hade vi våran sista basket match för säsongen, eller för min del minsista basketmatch i hela mitt liv haha. Vi förlorade dock med det var kul ändå. 
 
Idag var det Valentine's day och det var kul! Fick choklad, film och kort! :D <3 Älkskar er alla där hemma :)
Imorgon ska jag ut och springa, sedan ska jag pka till wallmart och köpa lite saker. På kvällen har Sina sleepover för hon fyller år på lördag så vi ska ha tjejkalas. På lördag blir det ingen valentine's dance så vi ska hem till en kompis och ha 'fest' där,ska bli kul, på lördag förmiddag ska jag och Cassidy åka till Cleveland och kolla efter prom klänningar :)
Lovar att lägga upp bilder imorogn :) Puss och kraaam <3
 

Hejsan svejsan!

hej hej
Har inte skrivit på hela helgen. 
På fredag hade vi översakningsfest för min värdsyster Jaime! Hon blev jätteglad och det var jättekul! Åt mat, pratade och kollade på film. 
 
Lördag:
På lördag gick jag up och fixade mig, åt en god frukost, sedan kollade jag och Jaime på hennes nya film :) Vid tolv tiden kom Tori ( Jaime's bästakompis) Tori's mamma, Tori's storasyster Beth som ska gifta sig och Sina. Vi åkte till Cleveland och Beth skulle prova sin brudklänning, hämtade också brudklänningarna. Jag provade världens finaste klänning och jag vill så gärna köpa den! jag kan ha den på prom och bröllopet! :D Men får se.
Sedan åkte vi till Olive garden och åt mat, mums.
Åkte sedan hem, packade, sedan kom min värdmorfar och hämtade upp Jillian, Jaime and me och så åkte vi hem till han, han bor i Cleveland. När vi var framme spelade vi spel och sedan åkte v till en thai resturang mums.
 
Söndag:
På morgonen var det kyrkan som gällde, min värdmorfar är pastor i kyrkan så ja. Efter det åt vi subway och sedan åkte vi vidare till down town Cleveland för att se på musikalen Les Misérables!!!! Den var sååååå bra!!!! :D Sedan åkte vi runt i Cleveland och de visade runt mig lite :) Vid fyra tiden åkte vi hem till dom, kollade lite på tv, sedan hade vi någon kyrk sak med någon teen group, åt mat sedan körde de hem oss :)
Kollade på Grammy Awards! taylor Swift vann en grammy och hon uppträdde :D Yey. Gick och la mig sedan, jag var väldigt trött.
 
Måndag (idag)
Har varit i skolan, kom hem, skypade med min familj, åkte till träning, kom hem, duschade och nus ak jag gå och lägga mig:) Godnatt
Bilder får ni imrogon eller nått orkar inte nu :)

Video blogg

Hej hej! Nu har jag klurat ut detta med videoblogg :) Jag har också låst upp dom så att ni kan se dom :) Nu ska jag äta lit mat puss puss Videon är lite seg och min min röst är lite efter med det får ni nöja er med haha
 

Trailer!

Hej hej!
Jaime, jag och Jace hade lite överskotts energi igår kväll så vi hittade detta rolga imovie program på min dator! Så här kommer en trailer inför min blogg video haha :D

Min första blogg video

Hej hej! 
Här kommer en video istället för att jag skriver :D Jag tycker att jag ser helt mongo ut när jag sitter och pratar med mig själv men men haha :)
Imorgon ska jag lägga upp en annan video som jag pratar om på slutet! Jag och Jaime hade lite roligt med det :D
Puss puss
Enjoy......
Fast nu verkar det som att den inte vill laddas upp så jag gör en ny imorgon puss ppuss

Super Bowl!!

Hejsan hallå!
Ska berätta lite om helgen :)
 
Lördag: 

Gjorde inte så mycket! Jag, Jaime och min värdmamma Jen åkte till the mall, köpte inget eftersom jag inte hittade något som jag ville ha. Köpte därefter glass, mums. Skypade med Nathalie i typ fem minuter haha. Sedan var jag bara hemma och fixade lite små saker!
 
Söndag:
Följde inte med till kyrkan idag, men jag sov bara till halv nio. Skypade med Irmaaaaa! :D Det var så kul att skypa med henne <3
Skypade efter det med Ebba och sedan mamma, pappa och syster! Pratade om när min kära familj ska komma hiiit :D är sååååå glad <3
Sedan duschade jag och städade huset :) Sedan eftersom jag var själv hemma spelade jag gitarr ( ganska så högt haha) 
När de kom hem spelade vi spel, jag skypade med Sofia :) En riktig skype dag. Jag åkte till Walmart och köpte lite saker och hittade på rea Ed Sheerans skiva!!!! Älskar han och skivan kostade 35 kr!!!! :D är så glad och jag ska se honom live :D
Lyssnar på han nu<3
Sedan var det dags för Super Bowl. Det är American football match, Ravens mot 49 eller något :) Ravens vann :) Och det roliga med det hela är reklamerna :D haha de var så roliga :) 
Åt kyckligvingar, mums och sedan efter det choklad paj :)
Nu ska jag börja vara lite nyttigare har jag bestämt :) Imorgon ska jag ut och springa :) Vill ju vara redå för beach 2013 haha ( näääs kojja, vem orkar det) haha jag vill bara må bra ju :)
Nu ska jag sova <3 här kommer lite pictures :)
Mia and I :)
Haha <3
 
 
 

The last home game!

Idag var det skola! :) Hände inget speciellt. Hade träning efter skolan, efter träningen åkta jag, Mia, Jaime och Tori's mamma och såg på den nya biofilmen Warm Bodies!!!!!!! Den var huuuuuur bra som helst! Har den kommit ut i sverige än? 
Efter det åkte vi vidare till skolan för att se sista hemma matchen i basket! Det var blackout så alla var klädda i svart :) Var hemma vid 9.30. Jaime och jag har legat och pratat och nu kollar vi på Eclipse :) 
Bilder från helgen som kommer lägger jag upp på söndag eller något!
Imorgon har vi match sedan ska jag gå på en till bio med min kompis Zach tror jag, om han inte jobbar :) 
Ska nog stanna hemma från kyrkan på söndag! 
Ha det gött <3
 

RSS 2.0