Hurt!

Hej hej!
Har varit hemma från skolan idag för jag mår som skräp just nu! Har haft feber och ont i kroppen, en enorm huvudvärk också! Om jag mår så här imorgon också ska vi åka till sjukhuset för det är tydligen någon mygga som har spridit sig hit och man var tvungen att åka till sjukhuset om man hade huvudvärk och sådant:S Och förra veckan hade jag hur stora myggbett på benen som helst :( hoppas jag år bättre imorgon och att det inte är något allvarligt :)
 
Jag missar min första hemma match imorgon! :( wääää
 
Men det kommer ju fler! Blir väckt av Glenda om ca 2 timmar, ska ta tabletter igen då:) Puss och kram :)
 

Why, why can’t this moment last forevermore? Tonight, tonight eternity’s an open door…

Hejsan haloj!
 
Idag gick jag upp och gick till skolan som vanligt! :) Jag mådde inte så bra idag, ont i kroppen och så men jag gick i skolan i alla fall. Sedan åkte vi till Bellevue för att spela tennis matcher! Men jag låg i gräset och sov för jag hade så ont i kroppen. Fick några tabletter av någon så nu mår jag bra! Tror det är för att jag har sovit så lite! Måste bli bättre på att sova! :) 
Nu mår jag bra! men Glenda tycker jag ska vara hemma imorgon men jag har övertalat henne att jag ska vänta och se tills imorgon, jag vill inte missa skolan eftersom man missar huuur mycket som helst! 
 
Idag är jag glaaaad!!!! Paketet från min familj kom idag!! Det var mega stort. Vinterkläder, svenskt godis, miniräknare, ett par amerikanska trosor som min lilla syster hade köpt! Jess tyckte det var extremt roligt, han går fortfarande runtt och skrattar år dem haha! Lite annat smått och gott var det i paketet också! Tusen tack min unerbara familj! :)
 
Nu ska jag sova godnatt på er! 
Paketet!!!! :D
Haha trosorna! <3
Jag vill bara säga att jag är såå glad att jag började spela tennis! Alla dessa underbara personer som jag har lärt känna! Jag har det verkligen bäst och jag hade tur som hamnade här! Jag skulle inte vilja byta detta mot något! Jag lever min dröm + alla underbara personer är bara ett stort +! Här kommer lite fina bilder på mig och mitt underbara tennis team! <3
Allison<3
<3
Tennis laget på Wendy's efter matcherna! <3
Jag äter min första frogy or something! Haha
Utanför Wendy's! Med den bästa coatchen:D
Här är jag med på en bild också<3
Lite suddig bild :) Allison, Parver, jag och Sydney :)
Sydney! Det var hon som hade Team bonding första gången! Vi ska ha ett till snart :)
Allison <3
Victoria eller V som vi kallar henne och Chelsea :D
Parver!
Taylor<3 She's so funny :)
Monkey faces! :D haha
Hehe <3
Och så Avslut på en fin Ashley! Hon är så lik Leona lewis om ni vet vem hon är! <3
 
 
 

Good morning and good night I wake up at twilight It's gonna be alright We don't even have to try It's always a good time!

yey!
Blev inget bloggande igår för jag var verkligen trött :)
Igår skypade jag med Ebba och min familj:) det var superkul! Som vanligt <3
 
Idag har varit en sådan "inte bra dag". Eller den har inte varit dålig den har bara varit sämre än alla andra dagar :) Tennisen gick inte så bra! Ändå sa min coach att jag var duktig :) så det var bra i alla fall! Glenda får komma hem från sjukhuset imorgon! Saknar henne <3 Hennes lever eller något slutade fungera! :( men nu mår hon bra! :)
 
Igår blev jag frågad till homecoming av en kille men sa nej ;) Han är inte riktigt min typ:) sen blev jag frågad av en annan kille om jag ville bli hans Valentine's date! And I was like Hallå det är august! Haha :) men det var kul :) visste dock inte vad jag skulle säga när han sa det så jag tod där som ett fån och skrattade! haha typiskt mig :) 
Sina ska på date i helgen! Våran granne frågade henne idag! Haha det är såå roligt! :D
Idag lagade jag svensk köttfärssås! De älskade det så det ska jag laga flera gånger. 
Glenda supergoda frukost omelett :D
 
Imorgon blir det match! Önska mig lycka till:)
 
 
 
 
 
 

Haaaaaaj!

Haj hallå!
Idag har det varit full rulle hela dagen!
 
Team bonding hemma hos Sidney var huuur kul som helst! Vi åt massa god mat, spelade spel, badade i hennes pool, jag lärde dom hur man dansar i Sverige, och vi kollade på youtube klipp :) älskar verkligen mitt tennis lag! Vi sov i hennes basement och det var liiite trångt! Haha, vi var 11 personer! 6 peroner sov i en soffa, 4 på golvet
och så jag på typ en stol! Haha det var inte så bekvämt men kul var det!
 
När jag kom hem på morgonen gjorde jag läxor och skypade lite med Nathalie <3 Vi åkte sedan till Toledo för att kolla på en baseball match :) Vi åt på en känd restaurang men det var inte så fanstastiskt gott :S Vi träffade våran RC från EF också :) hon skulle kolla så att vi mådde bra!
 
Det var kul att gå på baseball match, fastän jag somnade till och inte fattade ett dugg haha :D men vi fick gå lite tidigare för att Glenda inte mådde så bra :(
 
Vi stannade ock köpte milkshale! :) Nu undrar ni ju varför jag alltid skriver allt onyttigt jag äter, men det är ju inte så kul att läsa att jag åt en banan typ!:) haha. Men milkshalen var god ;)
 
När vi kom hem fixade jag iordning allt för imorgon, nu är Glenda och Jess på sjukhuset för att Glenda mådde sämre! Får hoppas att det inte är något allvarligt :( Sue är hemma hos oss så vi är inte själva med alla läskiga hundar haha :) Här kommer lite bilder :D
The stadium
Me and Sina <3
Yey!
Baseball
Jess och han som  var med oss på matchen :)
Glenda och hennes bästa vän Ellen :D
The maskot <3

My first football game and my first american sleepover! <3

Heeej! 
Igår gick jag i skolan som vanligt! Hade en presentation om en nyhet i U.S government! Jag var såå nervös men det gick bra :) 
 
Efter det hade jag tennisträning och den gick as bra! Fick träna med de bästa spelarna och min tennis coatch sa att han var imponerad! Så på måndag ska jag spela en riktig match! Asså de andra har ju räknats men nu blir jag uppropad och sådant :D Så jag är hur glad som helst! Så nu kommer jag bli ännu bättre i tennis eftersom jag kommer att vara i den gruppen med de bästa spelarna :D
 
Efter träningen åkte vi hem och jag fixade mig inför the football game :) Jag och min värdmamma åkte till taco bell drive thru och köpte med oss det hem :) mums! När jag kom hem hade jag fått ett meddelande på facebook av en kille som hjälpte mig med mitt skåp, han skrev att han tyckte jag var gorgeous och han fågade ifall vi kunde hitta på något någon dag! haha :) 
 
Maddi hämtade upp mig och vi åkte till the football game! Det var så coolt, det var en black out så alla skulle klä sig i svart. Jag hade jättekul! Jag träffade en massa roliga personer och hittade en kille (Brody) som kunde Justin Biebers låtar och tyckte om One Direction :D Haha han var så rolig! Vi förlorade dock! Men nästa match ska vi vinna!!!
 
Efter matchen åkte alla till Taco Bell så det blev översvämmat med folk! Det är så roligt, för alla hänger med alla och det var bara så himla bra! Så vi åt på taco bell igen för att sedan åka hem till Allison:)
Hennes hus var enormt! Det var grindar in till en liteb väg, hon hade en damm och typ fem bilar på garage uppfarten, en basketplan och huset var 4 våningar! Vi sov på nedersta plan:)
Vi var 6 tjejer och Brody men han åkte hem vid elva :) Vi kollade på One Direction konserten! Vi hade hur kul som helst. Dansade och sjöng med i varja låt!
 
Imorse åkte vi till Bob Evans och år frukost! Det var huuur gott som helst! Allt som jag köpte kostade 9 dollar :) Och när vi skulle betala så bjöd dom mig på maten eftersom att det var fösrta gången där och jag var svensk! Haha detta är andra gången jag får min mat gratis :) Älskar USA! <3
 
Nu väntar jag på att skypa med mamma och pappa :) Ska göra lite läxor och sedan ska jag fixa mig inför Team Bonding sleepover! :D Jippi. Mitt tennis lag är så himla bäst! Alla pratar med alla och vi har alltid jättekul! Så det ska bli roligt ikväll! Jag ska baka chokladbollar och ta med :)
Allison!
Vårat fotbolls lag :)
The cheerleaders!
Jag är ändå glad att jag inte valde cheerleading för då hade jag inte träffat så underbara människor! Och tennis är lite coolare! :D haha
Liz, Madison och Allison :)
Liz, Madison, Allison och jad <3
:D 
Frulle frukost! :)
 

Kommer!

Nu ör jag dö trött så ni får ett inlägg imorgon! Eller ni kan få ett snabbt idag! Gick till skolan, hade lektioner, skulle iväg till tennisen efter skolan, det var borta match så jag skulle skynda mig med att byta om och fixa mig på 8 minuter!!!!
 
Ja då tar man fram sina hjärnceller och ska föröka få upp sitt knepiga skåp! Frågade typ 10 stycken om hjälp men de kunde heller inte få upp det!!! 12 minuter senare spricker det upp för lilla mig att jag sitter och pillar på fel skåp!! Smart där!
Ja då hade man slösat sin tid på att sitta och jocksa med låset i oödan! Fick springa och byta om för att sedan hoppa in i bussen :D
 
Jag vann min dubbel match och seplade en singel match! Eller en halv för det blev så sent så vi var tvugna att avbryta :) men jag ledde med 2-1 :D Jippi! Jag ska få börja spela flera matcher för min coatch sa att jag var duktigare än han hade trott att en nybörjare skulle vara! :D 
 
Så nu är jag hemma! Imorgon blir det övernattnig hos Maddie med Allison! Ska kolla på Hunger games ;) Sedan på lördag är det pool party med tennis laget:) Övernattning där med! Ska baka något svenskt till laget och bjuda på :D Imorgon är det min första football game!!!! As taggad ;) Så denna helgen blir full späckad! Idag har jag suttit i tre timmar med ansiktet i min algebra bok! Fattar fortfarande ingenting! Eller jo lite! Och nu finns det ju ingen hemma att fråga så jag är helt ensam! :( Ingen kan hjälpa mig här hemma :( men det gick bra ändå! Är klar nu i allafall :) 
Godnatt!
Nu har kjolarna kommit!!! :D
Efter matchen :)
Lite färg på benen fick jag idag :D
 
Tennis courten vid skolan :)
 

Första skoldagen avklarad!

Åååå vad jag älskar livet just nu! Kanske inte imorgon bitti då min klocka ringer klockan 05.20 men men. Första skoldagen var en av de bästa dagarna! Så många nya männsikor som jag träffade, lärarma var så roliga och öppna, man kände den riktiga hugh school känlsn när klockan ringde och man sprang till sitt skåp i alla trånga löer för att hinna till nästa lektion! Tennis träningen efter skolan gick bättre och bättre! Kom precis hem från Walmart, handlade för typ 500 kr där! Allt för skolan dock...men det var sådant som behövdes! Köpte en tennis väska också!
 
Jag gick upp imorse klockan 05.45 för att fixa mig, klockan 06.55 kommer den gula skolbussen och hämtar upp oss!!!! Haha Sina är som jag, vi sprang runt i huset klockan 06.50 med frukosten i den ena handen och tandborsten i den andra! men vi missade inte bussen ;)
 
Det tar ungefär 2o minuter till skolan och vi hade en slapp dag idag! Hade 30 minuters lektioner haha! De har sådana roliga regler, om man trappar ner på en lektion så göt man det hela dagen! Så alla lektioner var 30 minuter idag :) de brukar vara i 45 minuter! Åååå alla mina klasser var jättebra! Fast algebran kanske inte är något att se fram emot! Fattade ingenting när hon babblade om multiplication, aximos, och vad det nu var!! Alla dessa ord som jag vet på sevnska men inte på engelska! Ska fråga henne imorgon ifalll vi kan gå igenom alla de kostiga orden! 
 
Man har verkligen fullt upp när skolan har dragit igång! Man går i skolan tills 02.50. Sedan åker man till tennis träning och den slutar 16.00! Man kommer hem äter, gör sina läxor och fixar sig för sängen och sedan sooov! Läxorna är lätta men de tar lite längre tid att göra efterom man måste kolla upp de ord man inte kan och så!
 
Det jag tycktre var läskigast på hela dagen var att man bara får 4 minuter på sig mellan alla lektioner! Och när alla ska ut smatidigt när klockan ringer gör det inte lättare! Det blir stopp i hallerna eller vad det nu heter och sedan ska man fiffla med det himla låset för att sedan kolla vilken klass man har! Sitta på sin plats ska man ha gjort innan klockan ringer så gå på toaletten kan man ju glöma!
 
Nu måste jag sova! Godnatt!
Det kämns som om denn atext kommer ha mycket stavfel!! Men orkar inte! Puss
Har ni inte hört den! GÖR DET! As bra låååååt! Inga bilder idag för jag orkar inte det just nu! Det får bli imorgon om jag har tid. Men det är tveksamt eftersom vi har borta match i tennisen och så! :)

You got me good and I feel so good girl!

Heysan sveysan!
Lite rolig stavning på det! Man får ju vara lite kreativ haha!
Idag såg vi ganska länge och sedan skypade jag med min lillasyster i typ 2 timmar! :D Hon ser så vuxen ut! Haha hon sa en rolig sak! " Du Jennifer, det ända som är bra med att du är borta är att när jag äter något onyttigt behöver inte jag känna mig sämre! För jag vet att du äter onyttigt typ hela tiden" Haha hon är för underbar!
Det regnade på morgonen så jag trodde det inte skulle bli någon tennis men det blev det !! Jippi! 
 
Idag spelade jag min första dubbel tennis match! Vi förlorade med 8-7 :( men jag hade jättekul och fick in  några bra bollar! Så det var bara roligt att spela!
Imorgon är det första skoldagen!!!!! är jätte taggad. Väskan är packad, träningväskan är klar, kläderna är frammeoch jag är nyduschad! :D Ett stort plus till mig! Klockan ringer 05.45 för att ta den stora gula bussen klockan 06.50! Jag har då lyxen att bara behöva gå 10 meter utanför mitt hus så står bussen där ;) gött mos!
 
Pöss på er! Och idag började min gamla klass skolan! (eran tid tror jag) Hoppas ni hade det bra!!
Detta är en lemonad/ice tea drink som heter palmer!! Haha tyckte det var väldigt kul <3
Jag måste bara tacka mina underbara föräldrar för att de låter mig göra detta!!! Det hät året kommer bli en av det bästa sakerna som jag kommer göra!! Älskar er mamma och pappa! Jag märker redan att jag har utvecklats och blir modigare för varje dag som går! Jag vet att jag kommer klara detta år galant, med motgångar. men allt ska inte vara en dans på rosor! Det är när man gör fel som man lär sig! :D jag har varit rädd för så små saker. Tex ringa till folk! Nu ringer jag bara utan problem, jag har ringt till min tennis coach utan problem!
Aja jag lan pladdra på i evigheter men jag ville bara säga att jag äslkar mina päron för att jag får göra detta! Jag kan nog aldrig tacka dom tillräckligt mycket för det här! Puss

My first tennis game!

Hejsan hallå!
Nu är jag hemma från min första tennis match! Eller matcher. Jag fick inte spela men jag kanske ska spela imorgon! Bara så ni vet så sög nästan alla, haha. De tyckte jag var as bra och jag spelar tennis typ två gånger om året! Haha så jag kanske ska få spela med det högsta laget :D Alla vnn sina matcher förutom en så det var bra! Vi fick mat där, visserligen pizza :S men jag tog en massa sallad istället :) Jag övade tennis idag i alla fall :) 
 
Innan tennisen idag har jag varit hemma, städat och lite annat smått och gott <3
 
Nu ska jag hjälpa Glenda med maten och senare ikväll ska jag och Sina kolla på Crazy Stupid Love som jag köpte igår för bara 40 kr :D 
Imorgon har jag tennis också, jag blev bjuden på ett pyjamas paty också! Vi fick våra tennis kläder men kjolarna har inte kommit än så vi får nog dom på onsdag! Om två dagar börjar jag skolaaaan! 
Här kommer lite bilder! Dock harr jag tagit dom själv eftersom alla var upptagna!
 
Jag efter tennis! 
Detta är tröjan :) och linnet! Shortsen är mina, men jag måste ha dom eftersom de har dresscode när man spelar match! Och kjolarna har inte kommit än :)
Detta är linnet! 
Detta är hela outfitten:)
Vårat märke!
Filmen jag köpte! :)
 
Köpte lite andra saker på Walmart men det är ju inte så kul att se på en bild med body lotion på eller något annat tråkigt! Hihi <3
 

I will never say never, I will fight........

Yey! Två inlägg på en dag :) för mig då, inte för er :)
Efter kyrkan skyoade jag med Louise :D och sedan min underbara familj! Det var roligt och skönt! Efter det åt jag lunch och sedan kolade vi på film:) Åt jätte god middag. Jag och Sina kollade på typ biggest looser och då sa de att om man gör någon övning i varje reklam under ett program så förlorar man 100 kalorier! Så Sina och jag tränade stenhårt under alla tv reklamerna! och vi ska förtsätta med det! :D 
 
Vi har lovat varandra att börja vara lite mer nyttiga och inte äta så mycket kakor och sådant! Så imorgon ska vi träna och sedan äta nyttigt! Jag ska visa dom habregryns gröt! :) mums<3
 
Detta var den inte så snygga tröjan man fick av EF på posten! haha, har den bara om jag sover eller typ arbetar! :D
 

Kyrkan och Gud!

Hejsan alla!
Igår var vi på pool party! Det var kul och vi åt jätte god mat! Efter det åkte vi hem och jag såg på filmen Black Swan, en väldigt konstig film.
 
Sen idag fäljde vi med våra grannar till kyrkan. De har 5 barn vars den ena är 17 år och går i samma skola som Sina och mig:) Så det var kul att träffa honom :) 
 
Jag har haft väldigt mycket fördomar om kyrkan och hur det är och så! Men när jag kom dit kände jag mig som värsta kristna flickan! Jag hade klänning och kavaj medan alla andra amerikanare hade shorts och t-shirt typ. Haha :)
 
Det var ett band som spelade jättebra sånger och pastorn pratade om intressanta saker. Haha, pastorn hade en blå piké tröja och beiga byxor. Så det var en väldigt avslappnad kyrka. Vill nog följa med fler gånger för jag träffade några tjejer i mim ålder som jag kommer gå i skolan med :) 
 
Idag ska jag inte göra så mycket. Städa lite och försöka få tag på någon som vill skypa eftersom mina föräldrar spårlöst har försvunnit haha :) 
 
Denna fick jag av Kimberly på the fair! haha Sina hatar den :) hihi så det är extra roligt att ha den på dörren :)

I could hold you in my arms I could hold you forever <3

Hejsan!
jag hade ställt klockan på tio i sju i morse för att gå upp och spela tennis! Jag var jätte taggad och glad...Så går jag upp och det ös regnar ute, vilket betyder att man inte har någon tennisträning! :( Blev besviken men det finns inget man kan göra åt det! 
 
Då sov jag vidare vilket var ganska skönt hihi. Klockan halv elva åkte jag, Jess och Sina för att lämna henne på sin volleyboll träning och efter det postade jag något till min underbara syster:) Vi åkte hem och jag tog en promenad med hundarna (dock inte alla haha). När Sina kom fixade vi oss, Haleigh och Kimberly kom sedan och plockade upp oss, åkte vidare till McDonalds för att äta lunch och sen vidare till the fair vilket är en marknad med karuseller och sådant:) 
Jag har en sak jag måste säga bara!!! Jag fattar inte de som gör McDonalds menyer och bestämmer priserna!! Jag menar det kostar en dollar för en sliskig hamburgare och pommes fries och dricka och hela köret medans en sallad som jag tog kostar 5 dollar och 5 cents! Jag menar det makes no sence! Det är ju som att de vill att alla ska bli feta! Ja, och sedan alla de barn som är överviktiga här! idag såg jag ett barn, hon var typ 5 år och såg ut som ett berg! Det är det enda som är negativt här... maten! 
 
På the fair träffade vi Haleighs killkompisar som var jätte snälla! Fick sedan reda på att de tyckte jag var hot haha! :) Lärde de lite svenska och det var kul:) Vi åkte hem bytte om och åt mat för att sedan åka till min skola. Det var freshmens första football game så jag träffade mitt tennis lag!! ÅÅÅ vill bara börja skolan nu för alla var så himla snälla och underbara! Vi är samanlagt 17 tjejer i laget och alla är juniors förrutom en så det är bra! De presenterade alla lag för publiken och jag blev uppropad som the exchange student! haha det var kul:) Fick några roliga frågor av tjejerna!
 
Vilket språk pratar ni i Sverige? Engelska?
Vilken sida på vägen kör ni?
Har ni shopping mall i Sverige?
Va! Har du Iphone? Jag todde det bara fanns i USA?
 
Haha kommer inte ihåg alla frågor men kul var det!
Kom sedan hem för att äta mat och Glendas dotter med familj var här på besök! Har kollat på TV, städat rummet, lärt mig Taylor Swifts nya låt utantill:) Älskar den <3 Och nu ligger jag här i sängen som vanligt när jag skrive på bloggen :)
Imorgon ska vi på Happy Birthday party, innan vi åker ska jag och Coraly titta på Black Swan! Just det sjrev jag att kag kollade på filmen LOL igår! Den filmen var underbart bra!!!! Se den!!! :D
Puss
The Fair!
Kimberly! :)
Jag och Sina at the fair:)
Haha!
 
Jag utanför min skola!! <3 Längtar! 
 
 

You go talk to your friends talk And my friends talk to me But we are never ever getting back together

Nu var det ett tag sedan som jag skrev här på bloggen! Har haft full rulle hela tiden :) Så i måndags eller nått var vi på stranden och badade vilket var kul. Efter det åkte vi hem till Haleigh för att spela lite volleyboll, vi åkte sedan hem för att äta och Haleighh som sedan över! Vi gjorde smores och det var smaskens! :D Dagen efter gick vi upp alldeles för tidigt för att gå på ett doktors "möte" vet inte vad det heter! Jag var frisk och kry som tur va så jag får spela tennis:) Efter det åkte vi till Toledo för att shoppa och det mallet va STORT!! Haha. Shoppade lite kläder och så;) Senare på kvällen kom två andra utbytesstudenter och deras värdbror hit för att vara här i några dagar:) 
 
På morgonen sedan åkte vi till nöjesparken Ceda Point för andra gången! Super kul var det:) Efter det åkte vi hem och kollade på film och åt en massa glass! Vi såg på Sherlock Holmes och den var super. 
 
Idag gick vi upp för att åka till en vattenpark inomhus men när vi väl kom dit såg vi bara en massa barn, solen sken ute och det var varmt och det kostade 45 dollar! Så vi tog bilen till stranden istället och var där! Vi spelade lite beach volleyboll och hade det allmänt gött:) Vi bestämde oss för att se på bio efteråt så vi åkte hem och släppte av Sina för hon hade ont i huvudet:( så åkte jag, Yas Min från Tyskland, Georg från Norge och Nick från USA till Wallmart för att köpa snacks innan bion! Egentligen får man inte ta med sig eget godis och sådant så vi försökte gömma det på alla möjliga ställen och det skrattade vi åt ett bra tag! Hihi. Vi såg filmen The Campain or something och den var väldigt rolig! Det kostar seriöst 5 dollar att se på bio vilket är 35 KR!!! Hur billigt som helst! :D
 
Efter bion åkte vi hem för att äta och Georg, Yas Min och Nick åkte hem:) De här dagarna har varit super roliga! imorgon ska jag upp tidigt för att träna min första tennis träning :D as taggad är jag  :)
Puss på er <3
Jag och Haleigh gör lite smores :)
Smores! ;)
Shopping inne på H&M !
Försöker vara lite seriösa! 
Detta var det jag köpte! :)
Hihi! 
Yas Min, Sina, Nick och Georg! :D
Nick! han ser jätte gamal ut men är bara 17 år haha :)
Nick, Yas Min och Georg! :)
Yas Min, jag och Sina <3
När de ska åka:( Sina, Yas Min, Georg, Nick och jag :)

All the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, faster than my bullet.

Hejsan!
Nu är jag inte lika trött som jag var igår :) Jag gjorde svenska pannkakor till frukost idag och de tyckte det var mums :D Idag ringde tennis coatchen till mig :D och jag är med i laget! Ska iväg sen i eftermiddag och kolla på en match för att träffa laget! Så nu tränar jag från 8-10 varje dag innan skolan börjar! :D ska bli jättekul. Så jag ska vara i skolan klockan tre för att åka buss med laget till matchen i Norwalk. Hoppas mamma och pappa har skickat sakerna, eller gör det snart i alla fall så att jag kan få tennis racketen! Vi skulle iväg till the lake idag emn eftersom jag ska med laget så blir det till helgen istället:) 
 
Igår köpte jag One Directions Live Tour DVD :) och så var vi i en mat affär med bara xxl saker. Hihi så Glenda frågade oss ifall vi tyckte om kakor och du köpte hon ett fat fullt med kakor :)
Mat affären :)
 
Jätte många kakor! :)
One Direction DVD :) Hoppas att jag kan kolla på den när jag kommer hem eftersom de har andra dvd spelare här:) 
 

This one's for you and me Living out our dreams We're all right where we should be

Heeej! 
Nu blir det ett sådant tråkigt inlägg men jag stupar snart i sängen av trötthet! Idag har varit en sådan slappedag! Har kollat på tv, film och spelat spel! har skypat med underbara Andrea och Nathalie! Skulle skypat med söta Mikaela men jag är så trött så jag håller på att döööö:( så vi får göra det imorgon <3 Nu klockan halv tolvpå kvällen tyckte Glenda och Jess att det skulle vara kul att visa oss var bion låg, så vi åkte ut och kollade vilka bios som gick nu :) hihi de är så härliga! Sedan åkte vi runt och försökte hitta en mörk plats så att vi kunde titta på ett stjärnfall, men det var för ljust så vi åkte hem igen!
Nu måste jag sova för mina ögon går i kors! Puss på er! 

Don't wanna be left left in this world behind, say you'll run to my side.

Tjenare! 
Jag gillar att ha låttexter som rubrik som ni kanske har märkt! haha :) Gissa låten? Hihi <3 
Idag gick vi upp sent! Typ tio :) Vi fixade i ordning oss för att sedan åka till Toledo för att lämna en av hundvalparna :( Lilla Danielle :) Hon var så söt. Efter det ( det tar 1,5 h att åka dit) åkte vi till taco bell och åt lunch! Det var super gott:D Glenda sa att det var första gången vi var på taco bell och att vi var utbytesstudenter! Då fick vi välja mat för max 40 dollar :D haha så vi slapp betala! Sådant händer bara i USA. Jag tog rosa dricka. Jag har blivit ändrad när det gäller färgen rosa! Allt som är rosa dras jag till! Typ min nya regnjacka är rosa, min telefon, min väska och resväska, min dricka på taco bell! Jag väljer allt som är rosa <3 haha. Men det är en fin färg:) Idag pratade Jess om att han ska följa med mig för att köpa cowboy boots:D Jag är glaad. Har velat ha det i flera år. Så hoppas jag hittar några. 
 
Idag när vi åkte bil kom jag och tänka på pappa! han skulle verkligen tycka om radiokanalerna här:) Det spelas allt från ny till gamal rock. Så jag sitter i bilen varhe gång " ÅÅÅ den här låten älskar min pappa, ååå den här låten också!" Haha men det spelas även mycket country som jag vet att han inte är lika förtjust i:) När vi åkte bil förrut så var det en skylt som var stor, röd och gul med en fet traktor! Det betydde varning för trakorer, hihi. Det tyckte jag var roligt. Vi åkte också och kollade var Glenda bode för några år sedan:) 
 
När vi kom hem kollade jag och Sina på en romantisk komedi vars namn är.... jag kommer inte ihåg hihi. Den var i alla fall bra! Sen kollade vi på en sorlig film som hette The green mile. Den var bra och det slutade med att Sina, jag och Glenda satt med näsdukar i nävarna och sörplade ;) Sörplade vilket roligt ord egentligen :D haha nu är jag trött:) Ska sova nu, hoppas ni har det bra! 
Danielle åker bil:)
Vi sjunger till Don't stop believing :D
Taco Bell var mumsigt! 
Rosa dricka! :D

On and on, the love I feel for you goes on and on

Hej på er! 
idag har Jess son varit här med familj så det var fullt hus! Det är alltid lika kul att bjuda amerikanare på lite djungelvrål då deras miner alltid blir roliga att se:) hihi. Har skypat med min familj idag och det var skönt:) Har kollat på TV och umgåts lite:) Så det har väl inte hänt så mycket idag;) Imorgon ska vi åka och hämta husnycklar till Sina och mig, ska åka till Toledo och gå på ett kalas. Jess ska ta ut sitt teleskop så ska vi kolla på stjärnorna:) det skulle tydligen bli något slags stjärn regn av något slag:) 
Detta gjorde jag idag på min garderob:D Nu ska jag bara skriva ut lite egna bilder också! :)

I'm a fool for you.

haloj!
Idag har jag varit på skolan och fått en liten rundvandring :) jag kommer inte hitta! haha fastän den är liten. Vi fick vårat skåp också och jag stod i tyo 15 minuter med det himla låset! Jag fattar inte hur jag ska hinna öppna det där knepiga låset på 4 minuter!!! Men men jag får åka till skolan och öva! Fick vårat schema också. Sedan har vi varit på walmart och ätit glass! :) Har sett på ET också och jag grät som en bebis, helt plötsligt tänkte jag på när jag kramade mamma på flygplatsen för sista gången och jag började lipa mer;( men nu är det lungt<3 Imorgon får vi gäster, hela släkten kommer hit så idag städade vi huset! :D det var det som hände idag typ:) Hihi
Puss
Skåpen
Cafeterian!
Det himla mega mongo låset!!!
Sina i skolan:)
 
 

Va va voom

Det är en låt av Nicki Minaj som jag lyssnar på nu:) Tänker på min syster hemma i Sverige som älskar Nicki Minaj och kan alla låtar utantill typ;) Läste hennes tredje brev, hon är så söööt<3 Jag fick Ulrik Munters autograf i den:) Haha. Älskar dig Linnea! <3
 
Jag glömde skriva att jag köpte tennis skor igår:) Så här kommer en bild på dom! 

I Love This Place But It's Haunted Without You!

Hej! Nu är klockan tolv på natten här och jag ska gå och lägga mig typ nu:) 
Idag åkte vi och åt frukost på steak'n shake:D american pancakes blev det, super gott! ;D Efter det åkte vi till the mall och shoppade lite! Bilder kommer nedan på det jag köpte:) Hayleigh följde med och shoppade så det var kul<3 Efter det åkte vi hem och åt lunch och kollade på en aminerad film:) Den var bra förutan att alla somnade i soffan halva filmen:) Vid fem kom Kimberly med pizza som vi sedan åt:) Vi har haft besök av grannen också! Hon har en son som är 17 år och ahn går i samma skola och ska åka skolbuss med Sina och mig:)  Sina och jag har städat vårat stökiga rum också,vi försöker få någon bra ordning på alla våra saker men lyckas inte så bra! Mamma var är du när man behöver dig? Hihi<3 Imorgon ska vi till skolan för att få våra scedules:) Ska boka tid hos någon doktor för att göra ett test för skolsport också! Ska åka till Walmart och köpa lite stuff:) Puss på er<3
Sina, Haleigh och Coraly:)
Jag med min nyinköpta cowboy hatt:D
Jag köpte Justin Biebers andra parfym Girlfriend:D Då fick jag en datorväska till :)
En Tröja från American Eagle!
 Örhängen och ett par vanliga silvriga:)
Och denna skiva köpte jag i tisdags:) 

Be yourself because an original is worth more than a copy

Tjenare!
Idag gick vi upp lite senare än igår:) Vi åt frukost och sedan åkte vi iväg till skolan! Den var större än vad jag hade tänkt mig:) Mend det har jag ju redan berättat om:) Glömde det <3
Efter vi hade kommit hem från skolan gick vi ut i området och tog kort och filmade:) Jag håller på att göra en video till er :) Det kommer visa var jag bor:) Kommentera om ni vill att jag ska göra en video blogg och filma huset! :) 
 
Vi åt sedan lunch vilket var macka med skinka och turkey på:) Glenda my host mom visade mig att man kaunde ha banan och jordnötssmör tillsammans:D det var sååååå gott<3 Efter det skypade jag med min lillasyster och pappis:) det var kul. Jag måste skypa med min madre snart, har inte gjort det:( 
Vi fick sedan besök av två jätte snälla tjejer i min ålder;) Kimberly and Haley. De var jätte snälla och bor nära oss så vi kommer ses ofta!! :D Vi målade våra naglar, åt middag och sprutade Silly strings, ni vet sådana saker man har i filmer och sprutar på folk:) Super kul hade vi;)
Jag ska visa bilder:) Nu ska  vi fixa i ordning oss för sängen efetrsom vi ska ladda batterierna för shopping imorgon:D Tagga!!!!
i
Norwalk is my second home<3
My house! :)
Silly strings
Haha
Detta var kuligt;)
Kimberly(18 år), Haley(17 år) och Coralie den franska tjejen:) Kimberly ser ung ut men hon har kämpat mot cancer i 8 år nu <3 Men hon har inte cancer längre! <3
 
Hoppas alla mår bra hemma! 
 

Edison High School!

Nu har jag varit och skrivit in mig på mitt high school:) Jag blev junior:( men det är okej jag menar jag får ju fortfarande gå på prom och sådant:) Cheerleading kan jag inte välja eftersom lagen redan är gjorda:( Så jag valde Tennis:) Så jag måste köpa tennisracket och skor tills skolan börjar! Får ringa och fråga pappa vad som är bäst att köpa:) Hihi <3 Sedan har jag valt, french, economics, american history, food cooking, english, study hall and algebra:) Så det blir nog roligt! De hade bara band och kör och det vill jag inte göra! men alla lärare som jag pratade med på skolan var jätte snälla! I morgon måste jag köpa nya shorts för de är rätt så strikta med shortsen:S 
 
Senare idag ska jag, Sina och den franska tjejen gå runt lite i området så att vi hittar:) Ska äta lunch snart:) Hoppas alla har det bra! Puss<3
Jag och Sina hittade jätte roliga korvar:) Haha det var så roligt;) 

Ceda Point!

Hej hej! 
Idag gick vi upp vid halv åtta för att åka och köpa biljetter till the amusement park Seda Point. Vad är amusement park på svenska? Aja:) Vi åkte och köpte biljetter för att sedanåka dit;) Det tog ungefär 15 minuter:) Allt ät nära här <3 Nöjespark heter det ju;) hihi. Jag och Sina gick in och vi åkte och åkte och åkte tills vi var så trötta så vi satt och tog lite löjliga kort! Jag och Sina kommer jättebra överens och vi har jättekul tillsammans<3 Ceda Pionts vatten karuseller är inte att leka med! Nästa vecka när vi ska dit igen kommer vi ha med bikinis så vi kan åka de karusellerna utan att få skavsår i rumpan:) Shortsen torkade efter typ 5 timmar:) Det var super kul! Tummen upp:) Jess och Glenda hämtade upp oss och sedan åkte vi hem och spelade spel:) Och nu sitter jag och Sina och kollar på roliga foton på oss:) I morgon ska vi till skolan och skriva in oss och välja ämnen:) ska välja vilken sport jag ska ta och det blir nog tennis tror jag:) På onsdag ska vi till the mall och då ska jag köpa tennis skor:) puss på er!
Ingången
Sina
Sina och jag efter en vatten karusell!
Vatten is good:) Smakar pool dock:)
Detta var så gott!!! 
Jag och Sina:)
När man är trött åker man barn karusell:D
Lite av utsikten från nöjesparken;) Nu får ni inte fler bilder för jag är trött;) Puss på er <3 Oj nu fick hundarna spel:) hihi
 

Norwalk, Ohio!

Hej allihoppa!
Nu har jag mycket att berätta! Det var ledsamt att säga hejdå till alla på campet! Inte vistte jag att man kunde bli så bra vänner på 10 dagar! Det var speciellt svårt att säga hejdå till mina två bästa kompisar Nathalie och Mikaela! <3
 
Jag lämnade camp kl 4.00 am på morgonen! Jag var väldigt trött eftersom jag hade gått upp klockan sju på morgonen för att packa! Då åkte vi till flygplatsen i Boston och jag fick en timmas sömn i alla fall! När vi var framme på flygplatsen gick vi igenom security och sedan var det bara att vänta på att flyget skulle starta. Jag somnade på flygplasten men jag hade faktiskt ställt alarm om jag skulle sova så länge! Men det var inte så speciellt skönt att sova på hårda metall armstör då det blev bara 40 minuters sömn:) Jag gick på planet och åkte vidare till Philadelphia i Pennsylvania!! Taylor Swifts hemstat för dom som inte vet! :D Nu har jag varit i många stater! Pennsylvania, Rhode Island, New York, Conneticut, New Jersey:) Och Ohia nu då;) Flyget från Philadelphia blev två timmars delayed så jag blev sen till flygplatsen här i Ohio. Jag var riktigt stolt över mig svälv som åkte flygplan helt själv med byte och allt, hihi:) 
 
Jess, Glenda och min värdsyster Sina hämtade upp mig på flygplatsen:) En fransk tjej är också här så hon var med också! Den franska tjejen ska bara vara här i två veckor:) Så när de hade hämtat upp mig på flygplatsen åkte vi hem till mitt nya hem;) Det är ett litet hus men det är mysigt! Jag och Sina delar på ett badrum och vi delar även rum och en stoor garderob;) Jag sak lägga upp lite bilder någon dag:) Hundarna är jätte söta och de är över allt! Haha:) Huset ligger jätte centralt! Det tar 5 minyet med bil till walmart och 15 minuter med bil till sjön:) Vi har 5 minuter till Kalahari som är ett jätte stort vattenland:) Vi har 15 minuter till Ceta Piont som är en amusement park:) Jag och Sina ska dit imorgon:) Och sedan ska vi dit nästa vecka med min IEC utbytesstudenter:) Det är en tjej som heter Jas Myn or something och så är det Georg som gick i min klass på camp:) de ska sova över här när det kommer hit så det blir kul:)
Imorgon ska vi äta frukost på ett dfrukost ställe innan vi åker till Ceta Point. På tisdag ska ci åka till vårat high school och skriva in oss och välja ämnen:) Skolbussen stannar precis utanför vårat hus och det kommer ta ca 20 minuter till skolan:) Vi har jätte nära till allt här i från:D Awesome!
 
Idag har vi åkt runt och köpt lite mat och saker:) Vi åkte och köpte milkshake också som var supergod! ;) Kollade på film gjprde vi too:) Nu ska vi gå och lägga oss för vi ska upp tidigt imorgon:) Här kommer lite bilder från de senaste daganra! 
Detta är från talangshowen!
Talangshowen!
En kille som gjorde lite Thi Kwon Do eller hur det stavas! :)
Adelina och jag sjunger Call me maybe!
:) hihi
Japans nummer! haha, när man pratar med dom i klassrummet så tror man att de är så blyga men sedan när man får se dom göra sin grej så är det helt andra personer:)
Min rumsdörr på campet!
Jag och Sofia! 
The Cafeteria at camp! 
Rasmus, Adelina och Nathalie!
Fling stationen:D
Mat stationen:) en del av den:)
Vi hade lite roligt sista gången vi var och åt middag på campet!
Swedish Fish:)
Jag och Mikaela provade några extremt straka godisar!!! Asså det var dödligt typ!
Haha
Innan Yearbook
rasmus, Sofia och jaaag!
Jag och Nathalie klockan 4 på morgone! Väldigt pigga och fräsha!
Adelina och Rasmus på bussen också!
Norwalks Walmart;)
Lilly och Susie följde med till Walmart!
Jag och lilla valpen Danielle! :)
Ja så här kan man väl också sova! :D
 
 
 
 

Philadelphia airport!

Nu sitter jag på flygplatsen i Philadelphia! Mitt plan går om 2 timmar och jag har inget att göra förutom att lyssna på musik! :) den första flygresan tog bara en timma och gick jättebra eftersom jag sov hela tiden;) hihi Är lite piggare nu i alla fall<3 denna flygplats jag är på nu är fett stor! När jag hoppade av flyget från Boston här var jag som en vilsen hund! Men det löste sig UTAN hjälp och jag hittade en buss som tog mig till gate F36 :) så nu sitter jag här och har ätit en macka med konstig senap på:) spännande! Om tre timmar möter jag min värdfamilj!!!!! :D här kommer en bild när vi var i Boston! :)


Nu börjar det närma sig!

Hej hej Sweedz!
Idag har varot sista skoldagen på camoet och det var jättekul! Fick godis och lite smått och gått:) Nu håller jag på att packa min resväska! Ska springa och leta efter en damsugare så att jag kan dra ur luften ur mina vakumpåsar:) Ikväll blir det 'prom' och graudation from camp:) Så vi ska få en yearbook att ta med hem. Vi har också skrivit ett brev till oss själva som vi ska läsa vid jul. 
Har fått min infomation om min avresa inatt! Jag ska vara uppe till kl fyra för då går min buss till Bostons flygplats! Mitt flyg går kl 9.30 och kommer åka samma buss som Nathalie! De andra svenskarna åker vid tre tiden <3 Snart ska vi gå och äta för att sedan fixa oss till Dance party tonight:) Det börjar bli lite läskigt nu...Nu har man fått in  rutinerna här på campet och börjar känna sig som hemma och så ska man åka ifrån detta till något helt nytt igen! Men jag är så taggad!!!! 
Det känns som om jag har varit här på campet i flera veckor men samtidigt så känns det som om vi kom igår:) 
 
Talang Showen igår var jättekul och det var kul att sjunga! Haha vi hörde inte introt i början men det var roligt att springa runt på scenen:)
Hoppas allt är bra där hemma! :)
Kommer sakna dessa människor! <3 Puss på er!

So call me maybe!

Heeeej!
Idag har det varit en lugn dag:) Har haft lektioner och sedan har Adelina och jag övat på vårat framträdande! Så nu ska vi fixa i ordning oss. Här kommer några bilder från igår när jag och min norska kompis Johanne inte hade så roooligt:D 
 
Här kommer en bild på våran klasströja! Folk har skrivit på baksidan av den;)
 
 
Och så på denna bild under har jag på mig min cheertoffs! :D
 

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Haj!
Nu är klockan 22.25 här och jag sitter och äter på en kexchoklad för jag är så hungrig.... 
Ska ut och springa innan frukost imorgon också så jag behöver något att springa på! Inte för att kexchoklad är så bra men men! Imorse som sagt var jag och tränade på the track field. Efter frukost hade vi lektioner som vanligt och sedan free time! Jag låste in min nyckel på rummet så jag fick leta efter vaktis:) Har köpt min klasströja! Washington East! Vi år middag och sedan var det volleyboll finals i två timmar! Mitt lag gick inte vidare:( men det var kul ändå :D Vi gjorde lite cheerleading innan volleybollen och det gick apa! Haha men det var kul! Jag och Adelina har övat inför talang tävlingen imorgon och ska uppträda Call me maybe med Carly Rae Jepsen :) Hoppas det går finemang<3
Det är sjukt mycket ekkorrar här, asså dom spinger runt här hela tiden! Jag tvättade igår också och det gick jättebra! :) Måste städa min resväska! Har bäddat rent in säng nu cokså så snart ska jag krypa ner i den med mitt nya Victoria's Seacret nattlinne! :D Toppen toppen! Detta inlägg var inte så roligt men det blir det säkert någon annan gång, hihi. Ja just det, de lottade ut king and queens idag och det blev en svensk tjej och en kille från Nederländerna! Det är en ledare på campet som går runt och tar kort på när folk äter och idag blev det jag som visades på kameralinsen! Haha som tur va var det sallad jag åt och inte som en annan kille åt en korv! Hihi:) Nää nu har jag inhget mer och berätta tror jag;)
 

Shopping!

Nu har jag besökt mitt första amerikanska mall! Och det var verkligen STORT... fyra våningar proppfyllda med huuur många affärer som helst! Jag hann bara gå in i fyra affärere för vi fick bara två timmar på oss. Så först gick vi in i Victoria's Seacret och det var drömmen, allt är i rosa och allt är så fint:) Jag köpte ett nattlinne och en liten tunn morgonrock att ha över! Då fick jag en jättestor rosa väska! Haha:)Sen var vi inne på A&F och Hollister och Forever 21 också! Det var allt vi hann hihi:) Sen var det bara att lämna det stora shopping centret och åka tillbaka!
Nu ska jag ut och springa! Pusssss<3
Sofia och jag inne på Victoria's Seacret
Victoria's Seacret
Hihi
Detta jag köpte och fick! 

RSS 2.0