SPRINGBREAK!!!

Hejsan hejsan!
Nu är det äntligen sprinbreak!!! Hur skönt som helst!
Veckan har gått fort! Har inte haft mycket att göra. Fick ett diplom, jag blev student of the quarter in social studies :) det var roligt. Igår sista dagen i skolan så hade vi assembly vilket betyder att alla lektioner är ca 30 minuter långa. Sedan i slutet på dagen så kollade vi på film. Jag tittade på the dark night rises :)
Efter det var det track träning, våran coach hade målat ägg com han sedan hade lagt ut i skogen på de slingor som vi springer på, sedan tog vi latspåsar och så letade vi efter påskägg i 30 minuter :) sedan vann vi priser och jag fick extra mycket godis eftersom jag var utbytesstudent! :) hihi
Sedan efter skolan så gjorde vi inte så mycket! Vi lagade mat, jag spelade gitarr och sedan kollade hela familjen på Ohio Vs Florida i basket och det var en rolig match :)
Idag hade jag träning klockan 9.15, fick våra uniformer och warm ups. Träningen idag var jobbig men kul!
Jag är så himla glad att jag gör track för man träffar så många nya kompisar, tränar och har roligt :) 
När vi åkte hem satte vi på radion på högsta volym, öppnade allla bilrutor plus taket och körde hemmåt! Det var såååå himla skönt! Solen sken och det börjar bli riktig vår här nu :D jag är på så himla bra humör!
I eftermiddag ska vi kanska åka och skjuta lite, efter det ska vi åka till någon kyrksak med Tori, Beth, Melissa och Jaime. Vi har målat påskägg och bakat kakor. Vi kollade även på The hunger games och hoppade studsmatta :) Pratade även med min IEC Diedre :) Nu sitter de andra där nere och kollar på les miserables för typ 300 gången medans jag pillar lite på datorn och spelar lite gitarr :) 
Julia är hemma från college denna helg så imorgon ska jag och hon gå på bio :)
Ha en bra påsk alla där hemma! Jag lever livet :)

Snow Day Number Two!

Nu är detta min andra dag ledig från skolan :D
Jen väckte oss klockan 5.30 och sa att vi inte hade någon skola!! :D Så Jaime och jam bestämde oss för att ha en film och mat dag haha! Vi bakade blåbärs muffins och sedan har vi en hög med filmer som väntar på oss :) Myspys :)
Helgen var bra också!
Åkte på lördags morgon till Columbus för att gå på Beth's bridalshower, äter mat och leker lekar typ. Det var kul och gott :) 
Sedan åkte vi till the mall, köpte nya löpar skor, sedan åkte vi och åt mat på japaneses steak house, mums :)
Sedan åkte vi till Beth's och Jame's nya lägenhet, den var fin, sov där sedan på söndags morgon åkte vi till kyrkan och sedan åkte vi till bob evans och åt lunch. Sedan åkte vi hem till lilla Milan. 
Träffade kusiner från Tennessee, ska åka dit på springbreak!! Är såååå taggad! Naschville!!! Here I come :) 
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det fantastico :D

Talang Show

Hej hej!
Idag var det fredag, eller det är fredag rättare sagt! Hade skola, två test, det är slut på den tredje quarter. Efter skolan var det träning, hade time trial vilket innebär att vi hade vårt första 800 meters race för att se var man ligger till! och jag blev nöjd med min tid eftersom jag är sjuk, har ingen röst och hostar och så. Men det gick bättre än väntat så det var kul :)
Sedan åkte Jaime och jag hem fort som tusan, jag hade bara en timma på mig att fixa mig inför talang showen! Så vi åkte hem, jag drack typ 400 koppar te för jag hade ingen röst!!!! Jag var super nervös eftersom jag inte kunde sjunga!! Men jag sjöng för full hals det bästa som jag kunde! Och jag dansade och viftade på håret haha och hade super kul! :D och det är ju det som räknas! Sedan kom jag på tredjeplats!!! jag blev jätteglad! Fick stående versioner av alla och jag är super nöjd!! :D
Imorgon ska vi åka till Columbus och gå på möhippa för Beth! :) det ska bli kul :)
Så vi hörs på söndag :) Pöss och kram från en glaaaaaaad tjej! :) 

Onsdag = mitten på veckan!

Hej hej!
Idag var det skola! Igår gick jag på möte inför talang jakten. Träffade nya riliga kompisar :)
Idag hade vi track träning, sedan hem, åt mat, övade på mitt nummer inför talang jakten på fredag! Är mega super duper nervös! men men det ska bli kul ändå! :) 
Har inte gjort så mycket idag! Tänkte göra lite läxor men har absoulut ingen lust med det så det får vänta tills imorgon haha. Jag har tid innan skolan så det är lungan :)
Puss och kraaaam <3
 Haha åå vad jag älskar svenska humor filmer Haha, Här får ni några klipp på mina favvo svenska filmer!
Kopps
Farsan 
Hundtricket 
Sommaren med Göran 
Sällskapsresan

My weekend and St. Patrick's day

Hej hej!
Min helg har varit super!
På fredag hade jag ingen träning för Jillian och jag åkte med Megan, Olivia och två vuxna till Michigan för att gå på ett kyrk läger typ :) Det var hur kul som helst! Vi sjöng en massa låtar, åt mat, hade lite lektioner och hade roligt :) Det var även en komiker där och han var hur rolig som helst!
Vi bodde hos ett par och deras hus var enormt! Och hon hade hur mycket mat som helst! Haha, men det var kul. Kom hem igår kväll (söndag). Det var st. patrick's day! Inget speciellt utan vi kollade på amerikansk fotboll :)
Idag var det måndag :) Skola, track träning och vi tog även bilder efter träningen! Man kommer ju se jätte snygg ut på bilden! Det regnade ute och vi hade varit ute och tränat i en timma! Haha men men :)
Har även haft möte på skolan angående talang showen, jag är taggad :)
Nu ska jag sova, bilder kommer någon anna dag :) puss

Då var det kallt igen!

Ja Ohio är ju ungefär som Sverige om man tänker väder mässigt! Förra veckan kunde man gå runt med t-shirt för det var så varmt! Idag när vi hade matte lektion och kollade ut genom fönstret så var det snöstorm! Men men.
 
Igår var der skola! Det är så skönt att ha 2 timmar sovmorgon denna veckan! :) 
Igår så gjorde jag inte så mycket, Hade track. Klockan halv nio på kvällen ringde Tori och frågade ifall vi ville följa med och köpa smoothie så vi gjorde det :) mums mums
Idag var det skola igen och träning, det var suuuuuper kallt på träningen, jag dog lite ;)
Åkte sedan hem, gjorde en massa läxor för jag hade en del! Och jag känner mig duktig!
Idag har jag också skickat in mina flyg biljetter och ändrat när jag ska åka hem! Kan inte fatta att det är snart. Åt middag med hela familjen, skypat med bästa Nathalie! :D 
Igår morse skypade jag med Andrea också!! Det var super kul <3 Miss ya
Hejdå!!! :)

Långt inlägg + bilder :D

Hej hej!
Nu skriver jag ett långt inlägg för har inte haft tid i helgen :)
I fredags gick jag ju på bio med Ryan och såg film. På lördagvar det Jon's födelsedag ( min värdpappa). Vi firade dock inte honom på löragen utan på söndagen. 
På eftermiddagen bakade jag chokladbollar, sedan åkte jag och Jaime till Tori. Vi åkte till taco bell, sedan åkte vi till Mia och där var det game night igen :) vi spelade spel och åt mat :) Klockan nio åkte jag vidare till Cami där det var sleepover :) Vi lekte lekar haha och pratade, gjorde även en liten film när amerikanare försöker prata svenska, ska lägga upp den soon. 
Söndag:
Jag åkte hem på morgonen, följde inte med till kyrkan. Så jag åt frukost, städade, kollade på en film, tog en promenad för det var superfint väder ute! Man kunde ha t-shirt på sig. Efter det åkte jag och Julia till Walmart, kom hem, gjorde svensk jordgubbs tårta till Jon, de älskade den. Spelade tennis med Madison. Jag och Jaime städade hennes bil för det var så himla fint väder! Åt middag med hela famijen, gjorde lite läxor. 
Idag var det skola!
Vi har 2 hour delay hela veckan för alla sophmores har test hela veckan och det inebär att vi börjar 9.50 istället för 7.50 :D Jippi!
Gick på audition för skolans talamg jakt vilket gick bra! Det är hur seriöst som helst! Man behövde signa in, sedan var man tvungen att sitta utanför och vänta på stolar, det kändes som att det var idol 2013 haha. men det gick bra! :) Efter det var det track träning. Sprang idag men fick ont i benhinnorna som jag fick lite övningar från coach jag ska göra! 
Efter träning åkte vi hem, min värdmormor och morfrar var här och de smakade på djungelvrål, tyckte faktiskt att det var gott förutom det salta på utsidan haha. Kollade sedan på film med Jace också!
Här kommer bilder!
Jag och Yasmin när vi var i Columbus
Georg var så roligt! Det är svårt att förklara men vi hade roligt, kissade nästan på mig haha! 
jaime och Jillian när vi åkte til ett mysigt café
jace
Jag och Claire at the basketball banquet
Sleepover
my house
Backyard
 

Onsdag!

Hej hej!
Det är redan onsdag! :) Tiden går så fort!
Det är lite konstiga känslor nu! Jag vill att tiden ska gå fort så att jag kan träffa min underbara familj men ändå så vill jag att tiden ska gå långsamt eftersom jag har ca 3 månader kvar!!!!! Kan inte fatta att jag har varit här så länge, det känns som om jag kom hit för kanske tre månader sedan och inte 8! Men jag ska berätta om min vecka!
Måndag

Gick i skolan, som vanligt och sedan var det första friidrotts träningen! Jag var så himla nervös!!!! Vi delade in oss i två olika grupper lång distans och kort distans. Jag gick till lång distans! Vilket jag gjorde i Sverige när jag var 15 haha! Vi sprang i 30 minuter och gjorde lite uppvärming. Det var inte så jobbigt. Sedan så satt jag barnvakt åt min värdbror Jace som är 5 år :) Han är så söt, vi kollade på film och sedan lekte vi med djur på hans lilla farm som har har (en låtsas farm och djur) haha
 
Tisdag
Skola som vanligt! :D Mina dagar kommer nog låta så här fram över! Skola, track (friidrott), hem, göra läxor, äta mat mm. Det kanske låter långtråkigt men jag älskar det :) Hade track träning på tisdagen med. Den var myyyyycket jobbigare än måndagens träning. Vi gjorde våran uppvärmning och sedan tränade jag med kort distans vilket är 400 m och under! Vi gjorde ar,hävningar i 30 sek, sedan sprang vi 100 m, gjorde en annan övning i 30 sek, sprang 100 m. Vi höll på så 6 varv! Det var meeeeeega jobbigt för jag hamnade i gruppen med de snabbaste löpana haha men det gjorde ju ingenting eftersom jag då sprang mycket fortare! Kom hem, åt mat, gjorde läxor, hade choir konsert sedan hem och ja det var det :)
 
Onsdag (Idag)
Idag var det skola! Men vi hade förkortade lektioner eftersom det var academic chalange vilket är två andra skolor kommer till vår skola och så är det frågesport typ, det är som en tävling och de smartaste eleverna på skolan är ett lag på 4 personer och så är det som jepordy or whatever! Haha det är krångligt att förklara! Sedan var det track träning ingen! Vi gjorde samma som igår och det var jobbigt!! Men kul ändå! Jag träffar nya personet heal tiden och gör nya vänner! Så säger man inte jag träffade nya vänner haha. Vet inte om man säger så haha. Kom hem. lekte med Jace, gjorde läxor, sov typ haha. Och nu ska jag läsa lite och sedan gå och lägga mig! Puss puss på er! :)
 
 

Min bra helg! äger man så?

Haha det lät lite konstigt! Min bra helg, min braiga helg, min bästa helg! Whatever! 
Haha nu till min helg!
Den var super!
I fredags så kom Julia hem från College så när vi kom hem från skolan så åt vi lite mat! Jag fick Swedsih House Mafis's skiva av Julia haha för hon vet att jag älskar dom. Lite senare på eftermiddagen åkte vi in till Sandusky där jag fyndade en bh för hela 14 kronor. Haha
På kvällen åkte vi till ett glass ställe och åt glass, hade lite rock'n roll i bilen på vägen hem. Jon och Jen hade köpt hem god kina mat så vi åt det medans hela familjen satt och kollade på America's Funniest Home Videos haha.
På lördag tränade jag lite, duschade, sedan åkte jag, Jaime, Jillian, Julia och min värdmamma Jen till Norwalk som är en liten by nära Milan där vi gick runt på stan och kollade i affärer. Där var väldigt många antik affärer så jag hittade en black handväska från märket coach för 150 kronor :) blev väldigt glad. Åkte sedan till ett Café, gick in i en tyg affär och kollade på tyger, sedan till Jim's pizza box och åt lunch med hela familjen. Åkte sedan hem.
När vi var hemma satte alla på sig myskläder och så poppade vi popcorn och så hade vi Twilight marathon för breaking dawn part 2 kom ut på dvd igår så vi kollade på alla twilight filmerna förrutom tvåan new moon för vi hittade inte den någonstans. Den sista twilight filmen är så himla braaaaaa!
Gick sedan och la mig.
Idag var det kyrkan, kom hem vid ett tiden, åt lunch, skypade med familjen, städade, tvättade, gjorde läxor, lyssnade på musik, spelade spel med min värdfamilj, kollade på breaking dawn part 2 igen haha och sedan gjort mig iordning för imorgon!
Imorgon är det skola igen. Ska bli kul! Imorgon börjar track säsongen. Track är friidrott  så det ska bli kul :)
Här kommer lite bilder :) Puss puss
Jag och Erin förra veckan när jag, Jaime, Ben och Erin åkte till Bryan's buffé.
Vet inte riktigt hur mitt hår kunde bli så lockigt en dag! Jag såg ut som en pudel haha
Hockey matchen jag och Jaime gick på
Jag och Jaime
Julia och Megan från kyrkan
Disney on ice från vänster: Matt, Erina från Österrike och Yasmin.
Georg och Sina
Mer bilder kommer väl snart men dom är på min telefon och jag orkar inte koppla in den till datorn. :) Ha det gött
 

RSS 2.0