All I knew was the moment when I woke, was that I knew something now, I didn't before.

Idag var det skola. Hände väl inget speciellt, 
Efter skolan åkte vi hem, skypade en snabbis men mamma och pappa. Efter det hade jag träning, den var ovanligt rolig idag :) har ingen träning imorgon för coach tyckte att vi har kämpat så hårt de senaste veckorna, så på torsdag blir det träning och sedan pizza kväll med laget. Imorgon ska jag nog ta en löpar runda :) 
 
Efter träningen kolla Jaime och jag på ett roligt tv program :D haha, vi lagade mat, jag gjorde läxor, och lite smått och gott :) Här kommer lite bilder som jag ej har lagt upp än 
godnatt 
Från i helgen :D Jag, Jaime and Jace
Jace och sin häst haha :D
Den bästa läsken någonsin!!! :D Root beer :)
Heeeej
Ja en mongo bild på mig men ville bara säga att jag älskar mitt nya röda läppstift! :)
Jen och Jillian brottas haha
Jillian med jägar brillor :)
Min underbara syster! Snart är hon  15 år <3
 

I was enchanted to meet you

Hej hej!
Idag var det skola, träning, hem och åt mat, fixade en massa småsaker som måste fixas :) Gjorde läxor, har test imorgon, har gjort en mix för årets talang jakt i skolan, ska sjunga en mox av låtar :)
 
Godnatt <3

Söndag!

Idag var det kyrkan.
Men jag gick tidigare flr jag ville kolla på när Jillian spelade fotbolls match! De förlorade men jilly var hätte duktig :) Efter det åkte vi hem, åt lunch, jag tog en löpar runda, städade, Jaime och jag gick till ett cafe, jag gjorde lte läxor, läste ur min bok och målade mina naglar!
Imorgon är det skola och en ny vecka börjar :)
Ha det bra! :)

Columbus!

Hej hej!
Har inte skrivit på några dagar, har haft fullt upp. I fredags var det ju skola. Efter skolan åkte vi hem och sedan hade vi match! Vi vann och jag spelade ganska mycket :) Så det var kul. Kom hem vid tio tiden så då gjorde jag iordning mig för sängen, spelade lite inomhus tennis med min värdbror Jace haha :)
Idag (lördag) var vi tvugna att gå  up klockan sju för att klockan åtta åkte vi till Columbus för att hälsa på Julia som går på college där :) När vi kom dit hämtade vi upp Julia och så åkte vi till The Nort Market där de hade en massa mat från alla möjliga länder :) Åt lite olika saker, bland annat en belgisk våffla med jordgubbar på :) mums
Efter det åkte vi runt i Columbus och Julia berättade lite om hennes college Ohio State University!!! Det är så coolt, jag vill också gå på college :D
Vi åkte sedan tillbala till hennes  dorm, alltså hennes rum som hon delar med fyra andra tjejer på campus :)
Sedan tog vi en liten promenad och kollade runt lite, gick till ett café och köpte varm choklad för det var sååå kallt idag, tror det var -15. Julia var sedan tvungen att gå på något möte så vi sa hejdå och åkte sedan vidare till ett shopping mall!
Jag har lovat mig själv att spara lite pengar nu och inte köpa så mycket utan tänka på vad hag köper och om jag verkligen behöver det jag var nära på att köpa hela tiden. Så jag var duktig idag! Köpte bara ett par byxor för 10 dollar, det är ungefär 70 kronor och jag behövde ett par byxor!
 
Vi var där i kanske 2 timmar, åkte vidare hemmåt, stannade på en restaurang, åkte hem, spelade gitarr, provade klänningar eftersom jag måste ha en klänning till valentine´s dance som är i februari. Fick låna en vit klänning av Julia :)
 
IDAG FICK JAG ETT GRÖNT PAKET AV MIN FAMILJ :D
Tack så mycket!!!! Det var supergott plockgodis, mjölkchoklad, djungelvrål, bilar, ett fint armband från Linnea och en fin fotoram med ett kort på min söta lillasyster :) Tack så mycket! Blev jätteglad! :)
 
Imorgon blir det skype, kyrkan, läxor, städning och ja vem vet! :) puss
Jag gjorde köttbullar
Hittade en filt!!! Jag har den på min säng! För Try Bolton var min första kändis crush <3
Jilly och jag bakade kaka :)
Sedan gjorde vi glögg
Jaime, Julia och Jace at the North Market
Julia och Jen <3
North Market
Jace och hans Ohio state hatt haha
Jag med Ohio States maskot :)
Jace med Ohio States maskot :)
 
 

Scooreeeeeeeeeeee

Hej hej!
Idag var det en bra dag i skolan! Min franska lärare hade köpt med sig bröd och en massa ostar!!!! Mums vad gott det var så det gjorde vi på franska lektionen. Tänkte på pappa när jag åt ost eftersom han älskar det. Komet du ihåg när vi åt nästan en halv brieost pappa? Det var i alla fall väldigt gott hihi <3
I engelskan hade en vi pjäs så vi gjorde inte så mycket.
I historian hade vi frågesport och sedan hade jag kör. Sedan de andra lektionerna men det hände inte så mycket på dom.
Efter skolan åkte vi hem. Åt mat. Sedan vidare till basket match! Vi vann och jag spelade i alla perioder typ 4 minuter i varje. Jag gjorde också min första basket och jag fick en faol då jag gjorde mål :) det var kul. Kom precis hem, har gjort lite läxor och ska gå och lägga mig nu! Ses puss puss


WIIIIIIIIII

Hej hej!
Idag är det månad och det är ledigt från skolan så det är skönt. Har träning om en timma så ska gå på det! Gör lite läxor också. Igår gjorde vi svensk glögg haha och det gillade det :) Idag ska jag laga svenska pannkakor också :) Men det tror jag att de kommer att tycka om. Gick på bio igår med min värdsyster Jillian, vi såg mama!!!!! Den var superläskig haha men bra! Nu ska jag fortsätta läsa min engelska bok 'the lucky one'. Den är väldigt bra! Åt havregrynsgröt till frukost mums mums <3
Mamma och pappa skickade ju svensk havregryn. 
Hej då <3

Party Rock is in the house!

Hej hej! 
Kom precis hem från ett party med Jaime :) det var jättekul! Ont i benen och fötterna av allt dansande hihi. Nu är vi hemma och vi pratar om allt :) Haha <3 godnatt bilder kommer imorgon :)

Woooop wooooop!

Hejsan!
Idag var det äntligen fredag! Skolan var bra! Hade föredrag i economics, det gick bra! Hade basket träning efter skolan, pkte hem, åt god mat. Sedan städade jag lite. Åkte inte och kollade på basketmatchen för det ösregnade och åskade. Jaime åkte över till Tori's hus, Jillian gick på bio med kompisar, Jace, Jon och Jen pkte på barnkalas så jag var själv hemma på kvällen. Det var skönt :) Duschade, städade, kollade på filmer och åt lite godis. Vid nio kom Jillian hem och vi kollade på House at the end of the street, den filmen är så bra! Vi började kolla på män som hatar kvinnor men vi ska fortsätta se på den imorgon för vi alla blev så trötta :)
Godnatt! Imorgon ska jag och Jaime på en fest så det ska bli kul :)

Torsdag almost fredag!

Hej hej! 
Idag hade jag skola! Efter skolan åkte vi hem och åt. Mormor ringde så jag pratade lite med henne <3 Sedan vidare till träningen. Efter träningen åkte hela familjen till Jillians basketmatch! De vann :) 
Åkte hem och åt igen haha sedan kollade vi på Grey's anatomy och jag har gjort läxor och sagit in min ekonomibok i en hollister påse vilket jag tycker ser enormt bra ut! Haha
Godnatt hörs imrogon då det är freeeeeeeedag!!!!!! :D

American Idol!

Hej hej!
Jag skrev inte igår hehe. Jag hade basketmatch och kom hem vid tio tiden. Vi vann!! Vårat lag har vunnit 6 gånger i rad nu :)
Hade skola idag, det var bra! Hade sedan basket träning, efter träningen åkte vi hem, jag hade en sådan känsla att jag inte riktigt visste vart jag skule ta vägen så jag gick ut och sprang i 50 minuter. Efter det kändes det bra! Har skypat med Nathalie, gjort läxor och nu kollar jag på american idol! Det är bra men faktiskt så tycker jag att det svenska idol är mycket roligare haha <3 puss och godnatt! Här kommer lite bilder!
Peyton
Kristina and Taylor
Jace med en röd tunga pga godis
Chokladbollar
Jace och Jillian när vi bakade chokladbollar!
 

Måndag måndag!

Hej hej!
Idag hade vi som sagt ingen skola. Jag sov till halv tio eftersom jag inte sovit så mycket denna helgen. Jag gick upp och åt frukost, jag var sjäkv hemma i någon timma för de var och handlade mat så då tog jag fram gitarren och lirade lite haha :) Efter det mublerade jag och Jaime om vårat rum. Det blev jättebra! Åt lunch, skypade med famlijen medans de åt mat haha kändes nästan som om jag satt hemma i Sverige och åt mat med min familj :) Åkte efter det till basket träning, åkte hem, duschade, lagade svenska köttbullar med potatismos, kokta morötter och brunsås! Det ända som saknades var lingonsås. Heter det så? Eller är det kasnke lingonsylt haha :)
 
Åt mat, alla tycket det var jättegott! :) Nästa helg ska jag göra svensk havregrynsgröt och svenska pannkakor :)
Skypade med några. Och nu ska jag kolla på The Vampire Diaries, fixa mig för imorgon då det är dags för skola! :)
Godnatt 
Jag lägger upp bilder snart haha orkar inte det nu<3

Min helg!

Hej hej! 
I lördags hände en massa skoj! Vi hade basketmatch som vi vann. Efter det åkte jag hem och fixade mig, åkte hem till Mia och hade gamenight! Vi spelade en massa roliga sällskapsspel och åt god mat :) Klockan tio hämtade Jordan upp Sina och mig och vi åkte hem till Stacey. Vi åkte sedan klockan elva till Wallmart och köpte mat eller mat fi köpte sockerflingor och chips hihi :) Åkte hem, kollade på Pitch Perfect (så underbar film), gick och la oss lite sent klockan blev tre på morgonen. Var tvungen att gå upp klockan halv nio för att åka till kyrkan eftersom jag inte har varit i kyrkan på tre gånger. Efter kyrkan åkte vi till Taco Bell och åt lunch. Åkte hem, skypade en liten stund med familjen. Åkte efter det till skolan för att se på skolans teaterföreställning :) Den var rolig. Efter det åkte vi hem, kollade lite på tv, åt middag, jag och Jillian bakade chokladbollar och de älskade dem. De är redan slut haha. 
Kollade där efter på The Golden Globe awards som fortfarande håller på. Det började klockan fem för vi kollade på röda mattan för att kommentera allas klänningar! :) Nu är klocksn elva och jag har inte skola imorgon! Yey så imorgon blir det en fixar dag :) Ska laga svenska köttbullar till middag, har också basket träning :) Bilder får ni imorgon :)
Puss och godantt! <3

Slut på semester 2

På tisdag börjar semester tre i skolan. Vi är lediga på måndag så det ska bli skönt med en lång helg. Efter skolan hade jag träning. Åkte hel och åt mat, fixade mig, åkte sedan till killarnas basket match. Det var kul, pratade med några nya personer så det var kul. Imorgon blir det basket match, hem till Mia och ha gamenight sedan vidare till Stacey för sleepover, på söndag blir det kyrka och sedan ska jag gå med Madison och Cassidy på skolans teater föreställning. På måndag ska jag skypa med min familj. Kollar nu på Les miserables på tv, musikalen. Den är så bra!!! Nick Jonas spelar the main character. Godnatt på er!


Hola!

Hej hej! Idag har varit en fullspäckad dag med läxor och prov! Har haft finals i matte och sedan test i alla ämnen förrutom i franskan. Men nu är det över till nästa vecka då det börjar igen. Vi börjar ju på ny semeter nästa vecka. Hade basketträning, vi fick cupcakes för Nikki fyllde år :) mums. Imorgon blir det skola, träning, ska gå på skolans teater föreställning, gå på killarnas basket match och sedan hem :)
Puss och kraaaam. Just det, imorgon ska jag ha en presentation om Sverige i government. Det ska bli kul :) 

Hej hej!

Igår kunde jag inte skriva på bloggen för vi hade en basket match 1,5 timma här ifrån så jag kom hem klockan elva så jag ville inte starta datorn då. Vi vann så det var kul :)
 
Idag har det varir skola. Hade exam i matte och det var jättelätt :) Så hoppas att det går bra! Ska kolla på People Choise Awards om 20 minuter, har gjort läxor och haft träning :) Så nu ska jag ta och koppla av :)
 
Igår var det min bästa kompis födelsedag! :D Älskar henne av hela mitt hjärta! Forever and always remember?
 
Så många minnen! Skulle kunns sitta här hela kvällen och lägga upp bilder men det har jag ju inte tid med hihi! Älskar dig så mycket bästis! <3 Hoppas din dag var bäst! Puss puss

Ännu en måndag!

Hej hej!
Idag hände inte så mycket! Var i skolan, tre olika peroner sa att jag såg ut som Carrie Underwood haha. Efter skolan åkte vi hem, min IEC kom och hälsade på. Så vi fikade och pratade. Sedan åkte jag till träning, efter träningen åkte jag hem och åt mat, sedan spelade jag gitarr i två timmar haha :) Så nu är mina fingertoppar lite ömma haha. Men jag övade på sångens jag ska sjunga på ett bröllop :) 
Och nu ska jag gå och lägga mig. Jag måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid så godnatt på er <3
 

My weekend!

Hej hej på er!
Min helg har varit full med roliga saker!
I fredags efter skola och basketträning åkte jag hem och skypade med mamma och pappa lite. Efter det åkte vi och kollade på killarnas basketmatch! De förlorade eftersom vi spelade mot en av det bästa lagen. Åkte sedan hem, åt pizza och kollade på filmer. Erin sov över också :)
 
På lördag hade vi basketmatch och vi vann :) Efter det hämtade Cami upp mig och vi åkte hem till Madison's place. Där möttes Allison, Jordan, Cami, Cassidy, Sina, Madison, Taylor och Maicy. Vi åkte till Cheescake factory och åt mat och cheesecake! Mums :)
 
Åkte sedan hem till Allison och så hade vi sleepover. Det var jag, Madison, Morgan, Allison, Cassidy och Jordan:) Vi kollade på Pitch Perfect! Världens bästa film haha. Efter jul har jag sett på den typ 10 gånger haha :) Allison fick en chokladfontän sak i julklapp så vi testade den och doppade jordgubbar, melon, annanas och marsmallows i chokladen! Det var mumsigt. 
 
Idag (söndag) Vaknade vi upp och åt upp våra cheesecakes haha, Madison körde sedan hem mig. Jag var själv hemma i typ 10 minuter sedan kom de hem från kyrkan. Vi åkte till Wallmart och vi köpte med oss subway på hemvägen. Har städat och tvättat idag. Kollat lite på tv, gjort mina naglar och fixat mig inför skolan imorgon :)
Här kommer lite bilder
Jaime hittade en is tapp utanför vårat fönster
När vi åkte skridskor
New years eve
Jag och Jaime fikar
Basketball game
Detta var gänget som jag var med på cheesecake factory
Taylor, Madison, Maicy, Jordan, Sina, Cassidy, Allsion, Cami och jag <3

Första skoldagen!

Hej hej!
Idag var det första dagen i skolan på det nya året och den var super! Efter skolan åkte jag hem, åt mat, sedan åkte jag till posten för att posta lite brev, åkte hem, fixade lite små saker och snart ska jag iväg till träning :)
Hejdå! <3 

This is a new year, a new beginning, and things will change!

Hey!
Nu har det gått två dagar på det nya året! Och det har varit super!
 
På nyår var jag hemma med familjen och släkten! Åt mat och kollade på när the ball från time square. Taylor Swift sjöng innan tolv slaget :D
 
Den första Januari började jag med att städa mitt rum haha. Vi lagade mat, kollade på Les Miserables på bio!!!!! Den var jättebra! :) Efter det åkte jag och Jaime med Sina och Tori's familj och åkte skridskor. Kul kul. Tori's storasyster som ska gifta sig frågade ifall jag ville sjunga på deras bröllop så nu ska vi bara hitta en låt :) Åkte sedan hem, Julia, jag och hennes kompis Sam kollade på två läskiga filmer på kvällen, jag bjöd han på svenskt godis haha det tyckte han inte var så gott :)
 
Idag den andra har jag pratat med familjen, jag fick äntligen mitt paket! Jag och Jaime gick in till lilla staden och köpte kaffe, mums. Åkte hem till Mia och hjälpte henne att lära spela gitarr, åkte vid fem tiden till basketträningnen. Kom hem åt mat, spelade memory med Jace och pratade med min värdmorfar :) 
 
Nu ska jag göra en läxa och sedan gå och lägga mig :)
Puss puss <3

RSS 2.0