You know I'd fall apart without you I don't know how you do what you do!

Hejsan!
Idag gjorde Sina tyska pannkakor med jordgubbs cream cheese and jordgubbar :) Mums vad gott det var!
Fixade sedan oss för att åka till the mall! Köpte klackskor till homecoming, smycken till homecoming och en liten väska att ha på homecoming :D så nu är allt fixat! Ska boka en tid hos frisör så jag kan få mitt hår fixat :) Köpte Nicki MInaj's nya parfym, luktar sååååå gott <3 Köpte en rosa väska också! :)
 
Efter det stannade vi och köpte med oss mat, åkte hem en snabbis för att sedan möta upp Ryan och Josh för att gå på bio! Vi såg House at the end of the treet! Den var såååå bra men huuur läskig som helst! Eller Sona och jag tyckte det ;) Asså den var inte blodigt läskig utan mer psyksik :) Efter det åte vi hem och kollade på Titanic!!! Å vad sorlig den är...men så bra! Imorgon blir det läxor, skype, städning, bakning och lite annat smått och gott :)
Godnatt på er!
My high heels! :)
Pink bag
Nicki Minaj parfym! Är du avis Linnea? <3
My clutch till homecoming :)

How do you think it goes With those tiny little bows You're the one I want!

Hey!
Idag var vi på museumet igen! Men vi gick och såg på Titanic saken! Det var hur kul som helst och det är hur coolt som helst att alla saker de har där har legat på botten i 75 år och att sakerna är så ..... jag kommer inte ihåg vad det heter! Man börjat tappa små ord i svenskan, haha! Undrar hur det kommer gå med svenskan och typ 6 månader :)
 
På titanic saken fick man en person som var på titanic och sedan fick man läsa om personen och i slutet fick man se om personen hade överlevt. Jag fick en 38 årig tjej från Indien som skulle åka till sin mamma som var sjuk! Hon överlevde inte :'( 
 
Vi åkte hem så vi kunde vara med på the football game! Vi förlorade, men det andra laget var hur bra som helst! På hemmvägen stannade vi på världens bästa hamburgar ställe!!!! Rally's!!! Det går inte beskriva hur goda de är :D
 
Nu sitter jag i sängen med strumpor, långa brallor, långärmad tröja, tjocktröja, täcke och filt! Det är jättekallt ute!!!!! Och inne! Imorgon ska Sina göra frukostt, vi ska sedan åka till the mall och jag ska göra chokladbollar :)
Godnatt
Stannade för att äta frukost på IHOP :)
Yey!
Tänkte på mamma när jag såg detta teenage room :)
Pappa! Snygg mac dator  va? :)
Boarding to the Titanis :)
Min person :)
Hittade ett korvbröd! :)
Jag :)
Väldigt snygg outfit :)

Haloj!

Jag försökte göra ett blogg inlägg från mobilen igår men det gick tydligen inte!
 
Igår regnade det så träningen blev inställd, så jag tog en promenad med Austin :) Sedan åt vi lax! ÅÅÅ vad jag saknar fisk! Glendas lax var inte lika god som den är hemma, men det finns nog inget som slår lax hemma i härliga Kullavik <3
 
Idag hade vi tennis match efter skolan och jag spelade i Varsity singel :) Det var jättekul men jag mötte en tjej från Tyskland som hade spelat tennis i 8 år! Hihi så ja, jag vann ju inte direkt men det var kul. Vann däremot dubbelmatchen :D
 
Imorgon är jag ledig från skolan för vi ska upp till Cleveland och gå på ett museum, förhoppningsvis hinner vi hem till the football game på kvällen! 
 
Idag hade jag två tests och historia provet var jätte lätt men government var väl inte så mega lätt om man säger så.... Haha :)
 
Förhoppnigsvis bloggar jag imorgon! Ska smaka på Allison svenska chokladbollar som hon gjorde idag :) Undrar om hon lyckas bra! Hihi 
 
Jag har nu sett säsongs premiären av Grey´s Anatomy!!!!!! Det var så sorligt! Tänker på dig nu ANDREA! När går programmet i Sverige? Det var fett bra i alla fall!
Bilder från förra helgen :)
 
Godatt!
 

I walked across an empty land I knew the pathway like the back of my hand

Hej! 
Idag var det Måndag igen :) Hade inga lektioner utan gjorde presentation om Sverige hela dagen! Det var väldigt kul och jag fick väldigt många och roliga frågor :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon ska jag spela match! Jag ska spela varsity singel!!!! Är så taggad :) Det betyder att jag ska spela med de bästa singelspelarna imorgon :D Jippi! 
 
Har köpt pjamas btxor idag som är tjocka för det har blivit huuur kallt som helst här! Måste köpa uggs eller nått :) Köpte Taylor Swifts skiva också! Nu fattas bara 2 taylor Swift skivor i min samling :) Yey! 
 
Godnatt <3
Taylors deluxe skiva <3
Wiiii, inte så snygga men huuur sköna som helst! 
Slippers :D
På förra matchen hittade jag en fyrklöver! :D

The sun goes down The stars come out And all that counts Is here and now

Hejsan!
Nu var det ett tag sedan som jag gjorde ett blogg inlägg! Men har haft det fullt upp och ingen lust hihi :)
I fredags åkte vi hem tidigare från the football game för det ösregnade och det har börjat bli riktigt kallt här nu! Imorgon kommer det vara runt 0 C degrees. Burr! Så nu har vi lagt fram vantar och jackor :)
 
Efter matchen i fredags åkte vi hem till Allison och så sov Sina och jag över där! Det var jätte mysigt, Allisons lillebror är så söt, han satt och frågade mig frågor om Sverige i typ 40 minuter :)
- Har ni slavar i Sverige?
- Har ni fängelse i Sverige?
- Har du varit i Italien?
- Tycker du jag ser ut som en Italienare?
 
Han älskar tydligen Italien :)
De hade en gitarr också, eller hennes lillebror hade en så jag snodde den en liten stund, fattades dock en sträng men det fungerade för mig eftersom jag inte har spelat sedan jag lämnade Sverige...
 
När vi kom hem tvättade vi kläder och sedan gjorde Sina och jag ingenting typ haha :) Skypade med min syster och hennes hår är sååå coolt! Hon har gjort rosa dip dye :) Hon är cool!
 
Vi kollade på två filmer på kvällen, the sixth sense and my big fat greek wedding! Glenda har så många bra filmer! Haha
 
Idag har jag skypat med Ebba, ska skypa med Nathalie och nu gör jag läxor, vilket är trååkigt!
Jag har så mycket saker jag ska göra idag! 
Baka
Baka för klassen imorgon
Läxor
Läsa en tråkig bok
Göra klart min sverige presentation
Säkerhets kopiera datorn
Fixa internet på min telefon
 
Ja, det är väl det! Imorgon går Sina och jag inte i skolan typ, vi ska gå runt i olika klasser och berätta om Sverige! Haha :) Så det blir roligt! Vill kolla på Titanic idag för Glenda har köpt den :) Men får se om jag hinner det :)
Puss och kram! INga bilder idag för jag har inte tagit några bilder med min kamera, har tagir med mobilen men jag ska föra över dem idag :)
 

What makes you so beautiful, is you don't know how beautiful you are to me

Har ni hört Carly rae Jepsens nya skiva? Den är så bra!
 
Idag har jag gått i skolan, förkylningen börjat försvinna :) Jippi! Efter skolan åkte jag hem, sedan åkte jag och kollade på Sinas volleyball match :) De vann. Träffade lite nya människor haha! Var man än går så träffar man nya roliga personer!
 
Nu har jag fixat min min telefon så nu smsar jag för fullt haha :) Jag betalar 45 dollar i månaden och då ingår internet, sms och samtal hur mycket jag vill :)
 
Imorgon blir det football game! Adam skulle ta mig dit men jag ska fixa iordning mig med Allison, Cassidy och Madison så jag åker med dom istället :D Det är orange tema imorgon så ( Mikaelas favvo färg hihi) vi har lånat tröjor av Jess :)
Nu ska jag sova! Godnatt :)
Saknar min sötis lite grann :) <3
 

Beautiful!

Hej på er!
 
Gjorde inget inlägg igår för det hände inte så mycket och jag var jätte trött :)
 
Idag har jag haft tennis som vanligt, är förkyld :( men jag tar nässpray var 30 sekund så det börjar bli bra haha :D
Nu är jag klar med min power point till min lilla svenska redovisning på fredag, ska bara lägga till en bild när jag åkre skidor :)
 
Jag ska berätta vad homecoming är för de som inte vet:
Det är som en bal fast man har oftast mer dans/fest klänning eller kläder på sig. Man firar den sista footballs matchen. Veckan innan har man spirit week då man får olika teman varje dag som cowboy en dag och tvillingar som nästa dag! Jag och Sina ska klä oss lika dant haha :) Sen går man ut och äter, tar bilder och sedan dansar man :) Man kröner sedan king och queen :) Det är typ det :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig! Puss och kram :)
Heeeeej !

Oh sometimes I got a good feeling yeah!

Hejsan på er där hemma!
Kom precis hem från tennis game :) De hade så få spelare i deras lag så jag spelade mot våran bästa spelare och jag vann nästan!! Är så himla glad, och coach Walt blev imponerad så nu ska vi träna mina servar, så kanske jag kan bli en varsity singel player :D Varsity är de bästa i laget! Man är uppdelad i två grupper, Varsity och Junior varsity :) så det ska bli jättekul att få börja spela lite singel :)
 
Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig hade jag glömt att gå på toa så jag gick upp, in i badrummmet och sätter mig på toaletten.... När jag sedan kollar på handfatet ligger världens största håriga spindel där och kravlar! Jag sprang ut från badrummet och skrek.. Min värdmamma frågar vad det är som händer, jag säger att det är en enorm spindel på toaletten och hon går in och kollar! Efter några sekunder kommer hon springande ut och skriker! Det är en enorm spindel på toan!! Haha, vi försökte döda den men den ramlade ner i soptunnan så den lever fortfarande i en plastpåse! Hihi, det var det läskigaste jag varit med om typ :S
 
Är så atggad för homecoming nu det ska bli så kul :) Madison och Morgan ska ta oss till ett jättestort mall nästa vecka! :D Jippi <3 
 
Imorgon är det skolfoto till yearbook så nu ska jag gå och duscha och fixa mig så jag ser riktigt vacker och fin ut imorgon hihi <3
 
Godnatt på er!
Ingen bild idag för internet är långsamt! 

When we are together is the time of our lives We can do whatever, be whoever we like!

Heeeej! 
Idag har Sina och jag varit i the mall :) Jag köpte en homecoming dress och en massa andra saker :)
Ska färga ögonbrynen och måla naglarna :)
 
Imorgon har jag en tennismatch! Om en timma börjar en tv serie "Breaking Amish". Det är jättebra! Handlar om unga tjejer och killar som bestämmer sig för att lämna deras by och religion för att utforska världen :) Så innan ska jag läsa lite, duscha och fixa mig :)
Har såöt kakor idag också! Det gick väl si sådär med det, inga ville köpa kakor! :( men några har jag sålt! 
 
Godnatt på er! Eller godmorgon som det blir! Jag är nätan färdig med min presentation om Sverige!!! Attans, jag måste ju baka............ ahahhahahahahahaaaaaa. Det hade jag glömt! Hejdå måste baka! :)
Köpte en jeans jacka :D
Köpte linnen och en tjock tröja :)
Min homecoming dress! Inte så snygg vinkel och inte så snyggt ljus men det får duga! Hihi :)

But now I'll go sit on the floor wearing your clothes All that I know is I don't know.

Haloj!
Idag åkte vi till Henri Ford Museeum :) Det var jätte kul! Men Titanic temat var slutsålt så vi ska åka dit om två veckor igen :) Haha :) 
 
Nu har jag betsällt simkort till min telefon, så jag kan använda den :) 
 
När vi kom hem från Henri Ford städade jag och tvättade. Nu sitter jag med min power point presentation om Sverige :) Imorgon ska jag sälja kakor, åka till the mall, baka och tvätta :) Ska ta en spring tur också :D
 
Här kommer lite bilder från idag!
En gamal bil :)
En tv :) haha
Georg i en majs maskin ;)
En cykel :) åå vad jag vill testa den :)
Jag, Georg, Yas Min and Sina :)
Jag i bussen där Rosa vägrade gå av den för att hon var svart :)
Glass är gott <3
Nu slänger jag denna väskan :D haha

This years love had better last Heaven knows it's high time.

Hey!
 
Vi vann the football game :D men en i vårat lag bröt nacken eller något så det var inte så kul :( Hoppas han blir bättre <3
 
Matchen var super kul och efter varje match som går så lär man känna nya hur roliga personer som helst!! :) Jag visade dem ihone appen autodance och vi hade super kul med den i pauserna :) haha kanske kan lägga upp några videos någon dag :)
 
Imorgon blir det upp tidigt för vi ska åka till ett museeum med min IEC's familj, så då får vi träffa Yas Min och Georg igen :) Här kommer lite bilder från matchen :)
Brody och hans ost hatt :D haha
Jag och Claire :)
Jag och Taylor :)
Allison and I <3
Liz, Sina and Nick :)
Adam min nya bästis :) haha och någon snubbe som ville vara med på bild :D
 
 

But with you I feel again Yeah with you I can feel again!

Hejsan hallå!
 
Äntligen är det helg :) Veckorna går så fort, de bara flyger förbi :) Skolan var som vanligt, matte probet gick bra! Historia prover gick ännu bättre men engelska quizet gick då lite si så där va! Haha jag chansade på alla frågor förrutom gissa ordet typ! Haha, hoppas jag gissade rätt! Jag har inte berättat hur mitt schema är, jag har detta schema varje dag året om:
 
07.50
French
Jr Language Art (English)
Recent American History
Choir
Study Hall
Lunch
Study Hall
Government
Algebra
02.50
 
Slutar skolan, tar gul buss till tennisplanerna
 
Tennis mellan 3.00 - 5.00 pm
 
Hem
Äter maaaat
Duschar
Läxor
Tv om jag hinner
Dator
Säng
 
Så ser min vardag ut :D Hihi Om jag inte har match för då kommer jag hem vid nio och då kan jag glömma tv och dator haha :) Men jag har två study hall vilket är bra! Där gör jag alltid matte och government läxor :)
 
Idag är det hemma match igen :) Det är White out så alla ska vara vita :) Träningen idag blev inställd så jag har träning imorgon kl. 8.00 - 11.00 am
ÅÅÅÅÅ ville verkligen sova, men men :) det kan jag göra på söndag :)
På måndag ska jag ha en presentation om mig själv och Sverige, ska baka en kladdkaka till dom också! Jag ska ha det i History :) 
Hejdå!
Jess med den fina ( jätte fula) hatten hihi :D
 

I wanna feel my heart ache, Need a mistake to feel alive!

Hejsan!
 
Idag har varit en bra dag! ( alla dagar är ju bra) hihi. Tennisen gick jättebra! Jag och Parver ska spela dubbel i Ohio state championship! :D det sak bli huuur kul som helst! Det är i October så nu är det bara att träna på! ( ja, jag vet pappa, jag ska kolla på de video klippen ;) hihi) 
 
När jag kom hem åt jag mat, gjorde läxor och kollade på finalen av Americas Got Talent! Justin Bieber uppträdde :D Green Day, Flo Rida, One Republic, the blue man group mm. Det är så himla bra med USA att man kan se allt live och bra tider! Så jag kan se Justin Biber och Taylor  Swift på alla galor utan att sitta uppe klockan tre på natten och leta bra länkar på datorn :D haha
 
Just det, idag fick jag ett brev av en kille i engelskan, han hade skrivit brevet på svenska! Haha, det var så roligt, helst plötsligt vänder han sig om och säger " Du jennifer visa inte detta för någon!" Det var såå roligt! Haha
 
Näää nu ska jag sova godnatt :)
Ashley and Emmily:)
Detta är brevet! Haha :)

Just close your eyes, the sun is going down, you'll be all right no one can hurt you now!

Haloj!
 
Igår var det 9/11. Det är verkligen hemskt det som hände den dagen, vi klädde upp oss i skolan och vi pratade om det på lektionerna. Vi kommer aldrig glöma den dagen.
 
Idag hade vi match igen...vi förlorade men jag spelade jättebra!! Så det var jättekul :) När vi var på Wendy's och åt efteråt så skulle jag betala, men mitt kort fungerade inte där och jag hade bara två dollar + huuuur mycket mynt som helst. Så jag ger han i kassan två dollar + öppnar upp min plånbok och häller ut alla mynt på disken! Alla började skratta...Buss shaffören tyckte synd om mig så han betalade min mat hihi :) måste börja växla mina mynt! Min plånka väger typ 18 kg! Jag vick A+ på min engelska uppsatts :D jey :D 
 
Nu sak jag duscha och sedan krypa ner i sängen! Puss puss på er!
Snart släpps hennes nya skiva!!!! Är TAGGAD!
Denna gitarr vill jag haaaa! Hon är underbar!
Ååååååå! På fredag ska jag vara med i en radio tävling och tävla om två flygbilljetter till New York City för att träffa Taylor Swift och få en massa saker och sådant!!!! Jag måset vinna!!!!!!!!!!!!! :D
 
 

We might find a place in this world someday But at least for now, I gotta go my own away!

Ja det är en high school musical låt som rubrik! Haha jag och Sina har kommit in i en sådan period! Vi har sett High school musical 2 idag och vi lyssnar på låtarna!! Det är typ den bästa disney filmen :) hihi.
 
Skrev inte igår var för trött! Men vi åkte till Columbus och träffade lite andra utbytesstudenter och så klart Yas MIn och Georg. Det var kul! 
 
Idag i skolan hände inget speciellt! Hade tennis match. Vann :) Imorgon är det 9/11 så jag ska ha fin kläder på mig imorgon :) Det är 11 år sedan! Inte klokt vad tiden går fort! 
 
Efter jag kom hem från tennisen lagade jag spagetti och köttfärsås, de älskar det :) sedan åkte vi och köpte high heels till Sina, sedan åkte vi hem! Har börjat kola på en tv serie :) Once upon a time :) den är hur bra som helst! Har bara två läxor till imorgon vilket är rekord! Haha. Fick A+ på min engelska redovisning om språket svenska :D Tänkte färga ögonbrynen idag men orkade inte det ;) Bjöd Allidon och Kirsten på svenskt godis, öakris är ingen favvo hihi :) Har hört att X factor har börjat på TV hemma i Sverige! Är det bra? Jag kan ta högre toner sedan jag kom hit! I kören är jag suprano eller vad det heter och då sjunger jag dom höga tonerna så jag känner att jag kommer utvecklas sångmässigt här vilket är jättekul! Måste köpa en GITARR!!!!! Blir galen, har abstinens
(stavning) ! Aja ha det gött! :)
 
Mitt kära high school musical gäng haha <3 

We were both young when I first saw you I close my eyes And the flashback starts I'm standing there!

Hejsan!
Idag har jag städat! Jippi kul för er att veta hihi :) nej men jag har också skypat med min familj och Sofia! :) Min syster har lärt sig spela piano och hon spelade för mig genom skype! Super duktig är hon, jag är så stolt över henne <3 
 
Skulle på Allisons födelsedags party men det blev inställt på grund av vädret! Hon skulle ha en bonfire, men vädret var kasst så hon ska ha det nästa helg :) så det var lite segt! Men har kollat på film och Sina och jag har kollat på bilder :) Jag visade henne alla mina nära och kära och hon gjorde det samma :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig, ska åka till Columbus imorgon och träffa min IEC och hennes familj! Ska träffa Yas mIn och Georg igen, de bor ju med henne ;) så det ska bli kul. För er som inte kommer ihåg så är Yas Min från Tyskland och Georg från Norge, de är också utbytesstudenter :) Så det ska bli roligt! :)
 
Här är vi från förra gången vi sågs :) Sina, Yas Min, Georg, Nick och jag :)
 
Godnatt <3 

This is what I'm made of!

Hey people!
 
Idag var en bra dag i skolan :) Hade lite panik för att göra goverment testet men jag fick ett B+ och det är jag jätteglad för eftersom jag chansade på typ varje fråga haha :) Jag har A+ i allt förutom history och government :) 
 
Nu är det orkan ute så det är ganska läskigt hihi :) 
Idag var det football game home och vi vann :D det var roligt! Var på Walmart efteråt och köpte present till Allison för imorgon :) Hon vet inte att vi kommer, hon tror att jag och Sina är borta så det ska bli kul att överraska henne <3 
 
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag baka en kladdkaka till Allison :)
Sina har på sig Storms football tröja! Haha <3
Go Chargers!
Christina and me <3 My cheer friend :D
Sina and her volleyball friends :)
Yey! Det var blue out idag så alla hade blått på sig :)
Godnatt på er! 

To be yourself is all that you can do!

Hej!
Nu kom jag precis hem ifrån tennis matchen :) Vi åkte til Clyde vilket ligger 30 minuter ifrån Edison High School :) Jag förlorade matchen, spelade inte så bra idag :( men jag fick spela med en inte så bra dubbel partner så jag kan skylle lite på det hihi :)
 
Sedan åkte vi till Mc Donald's och åt middag! Eller middag och middag! Jag kan verkligen inte äta där, jag mår så dåligt av den maten asså :( Så nu ligger jag i sängen och har ont i magen! Ska hoppa in i duschen och sedan måste jag göra läxor!!!! ÅÅÅÅ jag har panik! Jag har government test imorgon och det är så svåra ord så jag döööör! Den som sa att det är lätt med amerikanska skolan ska jag stämma!!!! Vi har aldrig ett kryss två frågor, man ska alltid skriva svaren och det är hur mycket läxor hela tiden! Jag förstår inte riktigt hur lärarna tänker när de ger värsta 100 sidor att läsa + frågor och så ska man träna tennis efter skolan i två timmar! Om man har match är man hemma runt nio, sedan ska man duscha, äta, göra läxor och sedan gå och lägga sig!
 
Men det blir nog lättare snart när engelskan blir bättre! Den har faktiskt blivit det nu, jag tänker inte lika mycket längre! Förrut hade jag huvudvärk efter varje dag för jag var tvungen att översätta hela tiden, nu går allt lite fortare och lite mer automatiskt! :)
 
Nu måste jag plugga och fixa i ordning mig för sängen! Imorgon blir det football game home och det är blue out, vilket innebär att alla måste vara klädda i blått :D När skolan är över imorgn blir det lite skönare. Puss på er! 

To be yourself is all that you can do!

Hej!
Nu kom jag precis hem ifrån tennis matchen :) Vi åkte til Clyde vilket ligger 30 minuter ifrån Edison High School :) Jag förlorade matchen, spelade inte så bra idag :( men jag fick spela med en inte så bra dubbel partner så jag kan skylle lite på det hihi :)
 
Sedan åkte vi till Mc Donald's och åt middag! Eller middag och middag! Jag kan verkligen inte äta där, jag mår så dåligt av den maten asså :( Så nu ligger jag i sängen och har ont i magen! Ska hoppa in i duschen och sedan måste jag göra läxor!!!! ÅÅÅÅ jag har panik! Jag har government test imorgon och det är så svåra ord så jag döööör! Den som sa att det är lätt med amerikanska skolan ska jag stämma!!!! Vi har aldrig ett kryss två frågor, man ska alltid skriva svaren och det är hur mycket läxor hela tiden! Jag förstår inte riktigt hur lärarna tänker när de ger värsta 100 sidor att läsa + frågor och så ska man träna tennis efter skolan i två timmar! Om man har match är man hemma runt nio, sedan ska man duscha, äta, göra läxor och sedan gå och lägga sig!
 
Men det blir nog lättare snart när engelskan blir bättre! Den har faktiskt blivit det nu, jag tänker inte lika mycket längre! Förrut hade jag huvudvärk efter varje dag för jag var tvungen att översätta hela tiden, nu går allt lite fortare och lite mer automatiskt! :)
 
Nu måste jag plugga och fixa i ordning mig för sängen! Imorgon blir det football game home och det är blue out, vilket innebär att alla måste vara klädda i blått :D När skolan är över imorgn blir det lite skönare. Puss på er! 

As long as you love me I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold!

Hejsan i stugan!
När klockan ringde i morse lyssnade nog gud uppe i himlen på mig! För när jag klev ut ur duschen, satt på mig kläder och skulle precis lägga på lite smink i fejset så ringde de från skolan och sa att vi fick 2 timmar delayed pga foggy  mmmmmm jag vet inte vad det är på svenska hihi :) Så då fick Sina och jag kliva ner i våra sängar och sova två timmar till!!! ÅÅÅÅ vad skönt det var :D Hela skoldagen blev ganska skön, då vi bara hade 25 minuters lektioner :) 
 
Efter skolan skyndadde vi oss iväg till tennisen för lite matcher :) Jag och Madison vann våran dubbel :) Jippi <3 Så det var kul! 
 
Idag bytte jag algebra 2 till algebra 1! Haha så nu går jag med alla freshmens, då är man 14-15 år :) Men det gör inget! Jag fattar vad jag gör för en gång skull och jag känner mig bra på matte :) haha. Så nu gick matte läxan på 30 minuter istället för 2 timmar :) 
 
Har suttit i 3 timmar nu med läxor! Känner mig duktig! Har dock 4 frågor kvar i government men jag ska fråga Emmily irogn i skolan ifall hon kan hjälpa mig med de för jag fattar inte riktigt vad det är jag ska svara på! Government är en av de roligaste klassen men den är också svår och det är mycket läxor men jag lär mig ju en massa svåra politiks ord vilket är bra! :) 
 
Imorgon blir det matcher igen och jag har bett till Gud nu att vi ska få 2 hours delayed imorgon också! :) Sina skrattade åt mig när jag gjorde det ;) Aja, hoppas alla har det bra! :) puss och godnatt <3

I miss my amazing, beautiful, just incredible sister <3 Love U <3

And I didn't know if you knew, so I'm takin' this chance to say That I had the best day with you today!

HAPPY BIRTHDAY MY BEST FRIEND IN THE WOOOORLD<3
 
I like your smile
I like your vibe
I like your style
But that's not why I love you
And I, I like the way You're such a star
But that's not why I love you
Hey, do you feel, do you feel me? Do you need, do you need me? Do you need me?
 
You're so beautiful
But that's not why I love you
I'm not sure you know
That the reason I love you
Is you being you, just you
Yeah, the reason I love you
 











 
I love you so much words can not describe! You're amazing, you are my best friend! Forever and always, always and forever! You're the stars on my sky <3 
 
Hoppas din dag blir bäst bästaste vän! Önskar jag kunde ge dig en kram och säga detta face to face! Men nu är det som det är :) Igen, hoppas din dag blir bra älskar dig så enormt mycket! Saknar dig mer och mer för varje dag som går. <3 Puss på dig sötnos <3
 
 



You show the lights that stop me turn to stone, You shine it when I'm alone!

Nu sitter jag vid datorn! Haha. Jag har precis målat naglarna så jag försöker göra ingenting! :)
Idag var vi på the melonfestival igen, det var kul! Alla juniors och seniors från våran skola som ville skulle vara uppe på scenen idag! och självklart tog mina amerikanksa vänner upp mig på scenen haha :) Så killarna på skolan i fotbolls teamet hade klätt ut sig som tjejer och de hade typ en tod model tävling, det var väldigt kul! :) Sedan donerade folk pengar och skrev lappar vad folk på scenen skulle göra! Självklart blir jag och två andra tjejer, Madiosn och Allison uppropade! Först sa han att vi tre skulle sjunga, sedan visade det sig att jag ksulle sjunga själv framför alla! Haha det var så pinsamt! De jhadevalt låt åt mig så jag sjöng Fearless med Taylor Swift! haha, men det var kul! <3
 
Efter det köpte jag vatten melon så klart och vi åkte hem! Jess tog oss sedan till en glassfabrik där glassen var jättebillig och dte var huur gott som helst! :D Mums!
 
Ja just det jag hade tennis träning idag! Mitt nya rack kändes hur konstigt som helst! Min coatch tyckte det var ett as bra racket! Hörde du det pappis? 
 
Jag hade lite mer privat träning idag med coatch walt :) så jag lärde mig en massa bra saker :) Och PAPPA jag kollade på den första videon som du visade mig! Och jag åt lite rosa rött kött idag! Jag känner mig stolt! Jag äter bara heeelt genom stekt kött men nu var det rött! Och det var faktiskt gott :)
 
Imorgon har vi tennis match och på onsdag och torsdag! På lördag har vi tennis hela dagen :D superkul!
 
Jag hatar att jag aldrig har börjat spela tennis i Sverige innan! Det är seriöst den bästa spoten ever!!!!! Love it! <3 jag blir så glad hela tiden! :D
Nu håller jag på med läxor! Vilket jag inte lyckas så bra med! Hihi. men jag är nästan klar nu! Ebba ska hjälpa mig med matte om några minuter! Gud va jag älskar skype! :D Imorgon fyller min bästa vän Mikaela år!!! :Di
Jag och Allison äter watermelon :D Mums! :)
 

And they say She's in the Class A Team Stuck in her daydream Been this way since 18

Hej hej!
Var hemma från skolan i fredags med!
I lördags var jag hemma på dagen för att sedan åka till The melon festival i Milan som ligger typ 10 minuter från mitt hus :)
Vi mötte upp några för att kolla på kronigen av årets melon festival queen:) Sedan var det en liten konsert och vi åt glass! Den var sååå god. Vo gick runt och kollade, allt var så mysigt! Sedan åkte vi hem :)
 
Idag gick vi upp ganska sent :S Jess körde oss till the melon fest igen. Det var den stora paraden idag! Den var såå rolig att kolla på och de gav ut en massa gratis saker, haha :D
Vi åt mat och gick sedan hem till Jordan, där låg vi bara och pratade och hade det allmänt roligt! Kollade i gamla yearbooks :D 
När vi kom hem lagade vi mat, fixade oss, sen kom Haleigh och hämatde oss. Vi spelade lite volleyboll och gick på promenad :) Det var mysigt :)
 
Imorgon ska vi till the melon fest igen! Är lediga från skolan eftersom det är Labor day! The football guys klär ut sig som tjejer så vi ska dit och kolla på det! Sen måste jag hem och göra läxor. Jess skulle visa oss ett jätte stort glass ställe :D Jag har tennis träning klockan 8 på morgonen också! Hoppas det inte blir regn! Vill inviga mitt nya racket! 
 
Alla fina deltagare! Miss Milan fetsivel queen! :)
Sina at the melon fest!
Jordan, Madison, jag och Sina at the melon fest! :)
Jag, Sina och Allison at the parade! :)
The parade :)
Jag at the parade :)
My first Tromboli! Det var typ som pizza ! :)
Jordans House!
Tjeje gänget typ! Alla är inte där! Vi har bestämmt att vi ska ha sleepovers varje lördag till söndag :) Haha det ska bli kul :)

RSS 2.0